Ağrı’da oy verme işlemi başladı

Ağrı'da, belediye başkanlığı ve il genel meclis üyeliği için merkez ile köylerde 79 bin 498 seçmen, 310 sandıkta oy kullanıyor. Kent genelinde birçok seçmen, oy verme işleminin başladığı 07.00'den itibaren oylarını kullanacakları okullara...

Google Haberlere Abone ol
Ağrı’da oy verme işlemi başladı

Ağrı'da, belediye başkanlığı ve il genel meclis üyeliği için merkez ile köylerde 79 bin 498 seçmen, 310 sandıkta oy kullanıyor. Kent genelinde birçok seçmen, oy verme işleminin başladığı 07.00'den itibaren oylarını kullanacakları okullara gidiyor.

    "MİLLETVEKİLLERİ GAZETECİLİK YAPSIN"

    Erken saatlerde gelen bazı seçmenler aileleriyle okullardaki sandıklarda oyunu kullanmaya başlarken çok sayıda BDP’li ve Ak Parti'li yönetici de hem okul içerisinde hem de okul dışarısında seçimleri takip ediyor. Bu arada Alparslan İlköğretim Okulu'nda oy kullanan seçmenleri çekmek isteyen İhlas Haber Ajansı ve Cihan Haber Ajansı muhabirlerine BDP’li yöneticiler zorluk çıkarmak istedi. Görüntü almalarının yasal olduğunu belirten gazetecilerin yanına BDP Milletvekili Erol Dora geldi ve basın mensuplarına görüntü alınmamasını söyledi. BDP’li bir yönetici ise milletvekillerinin dahi görüntü alamadığını ifade ederken koridordaki bir vatandaşın ‘O zaman milletvekilleri gazetecilik yapsın’ dediği duyuldu.

CİHAN

Yorumlar