Ağrı seçime hazır

1 Haziran’da tekrarlanacak olan Ağrı ilindeki seçimlere vatandaşlar hazır. İlde AK Parti'nin düzenlediği mitingin ardından Barış ve Demokrasi Partisi’nin (BDP) mitingine de çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Bugün Saadet Partisi’nin...

Google Haberlere Abone ol
Ağrı seçime hazır

1 Haziran’da tekrarlanacak olan Ağrı ilindeki seçimlere vatandaşlar hazır. İlde AK Parti'nin düzenlediği mitingin ardından Barış ve Demokrasi Partisi’nin (BDP) mitingine de çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Bugün Saadet Partisi’nin gerçekleştirdiği mitingin ardından seçim çalışmaları tamamlanmış oldu.

Şehir merkezinde normal hayat devam ederken, emniyet güçlerinin özellikle akşam saatlerinde birçok noktada polis bulundurduğu gözlendi. Olası bir gerginliğe karşı güvenlik önlemlerinin artırıldığı şehirde, vatandaşlar kim gelirse gelsin öncelikli olarak hizmet istediklerini ifade ediyor.

Vatandaşlardan Halil Çetiner, “Biz kim gelirse gelsin önce hizmet edilmesini istiyoruz. Çünkü Ağrı tarihinden beri kayda değer diyebileceğimiz bir hizmet görülmedi. Umarım kimse seçimlerde taşkınlık çıkarmaz, karara saygılı olunur. Biz de vatandaşlar olarak rahat şartlarda oy kullanırız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar