Adnan Keskin: O artık bir Başbakan değil, baş kışkırtıcıdır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, AK Parti'nin antidemokratik uygulamalarıyla Türk halkını çileden çıkardığını iddia ederek, “Recep Tayyip Erdoğan’ın faşist yüzü, tartışmasız şekilde iyice ortaya çıkmıştır.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Keskin: O artık bir Başbakan değil, baş kışkırtıcıdır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, AK Parti'nin antidemokratik uygulamalarıyla Türk halkını çileden çıkardığını iddia ederek, “Recep Tayyip Erdoğan’ın faşist yüzü, tartışmasız şekilde iyice ortaya çıkmıştır.” dedi. Seçim çalışmaları için geldiği Denizli’de, Güney ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Keskin, Erdoğan’ın Twitter'ın kapatılması konusunda uyarıda bulunan herkese rest çektiğini ve dünyaya kafa tutan adam kimliğine büründüğünü söyledi: "İktidarın, kendisinin ve ailesinin yeni pisliklerinin ortaya çıkmasından korkuyor. Korkuları, geceleri kâbusa dönüşmüş durumda. Çaresizlikten herkese meydan okuyor. Kışkırtıcı üslubuyla herkese saldırıyor. Böyle bir Başbakan Türkiye’ye yakışmıyor. O artık bir Başbakan değil, baş kışkırtıcıdır."

Twitter'ın kapatılmasının rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık olaylarının üzerini örtmek, yeni çıkacak yüz kızartıcı pisliklerin de önceden önlemini almak için devreye sokulduğunu öne süren CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, şunları kaydetti: "Hırsızlık yaftası, Erdoğan’ın yakasına yapışmıştır. Bundan kurtulması mümkün değildir. Tüm dünya, Türkiye’de yaşanan olumsuzlukları kınıyor. Tayyip Erdoğan’a uyarı üstüne uyarı yapıyor, çünkü faşist yüzü tartışmasız bir şekilde ortaya çıkmıştır. Skandalların merkezinde, zavallı bir insan görünümündedir. Bu gidişle önünde iki seçenek vardır, ya Başbakanlık'ı bırakacak ya da kaçmak zorunda kalacaktır. Başka çaresi yoktur artık." CİHAN

Yorumlar