Adnan Keskin listeye giremedi

Denizli'de CHP'nin ön seçiminde en büyük sürprizi eski Bayındırlık Bakanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Keskin listeye giremedi

Denizli’de CHP’nin ön seçiminde birinci ve üçüncü sırada hanım adaylar yer aldı. 23 namzet adayının katıldığı ön seçimde kati olmayan neticelere kıyasla 2011 yılında umumi seçim için yapılan ön seçimde ikinci sırada çıkmasına rağmen İlhan Cihaner’in ikinci bayağı kontenjan adayı gösterilmesi üstüne mebus seçilemeyen yapım mühendisi Melike Basmacı 6 bin 891 oyla ilk sırada yer aldı.

KESKİN LİSTEYE GİREMEDİ

Ön seçimde en iri sürprizi ise eski Bayındırlık Bakanı ve CHP Genel Başkan YardımcısıAdnan Keskin yaşadı. Keskin, 7 mebus bulunan Denizli’de listeye giremedi, 2 bin 780 oyla sekizinci olabildi. İkinciliği Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup kazanamayan avukat Kazım Arslan 6 bin 609 oyla kazanırken, üçüncü sırada gene bir hanım namzet yer aldı. Gülizar Biçer Karaca 5 bin 798 oyla üçüncü sıraya oturdu. Denizli Barosu eski Başkanı Adil Demir 5 bin 602 oyla dördüncü, Ahmet Divarcı 3 bin 280 oyla beşinci, Halis Ödel 2 bin 893 oyla altıncı ve Ali Asker Kantürk 2 bin 791 oyla yedinci sırada yer aldı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar