Adnan Keskin: Erdoğan yolsuzluk davasının başsanığı olarak yargılanacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, iktidardan düştükten sonra ülkeyi kirleten rüşvet ve yolsuzluk davasının başsanığı olarak yargılanacağını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Keskin: Erdoğan yolsuzluk davasının başsanığı olarak yargılanacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, iktidardan düştükten sonra ülkeyi kirleten rüşvet ve yolsuzluk davasının başsanığı olarak yargılanacağını iddia etti. CHP Denizli İl Teşkilatı, Sevindik Mahallesi'nde bir miting düzenledi. Mitinge Keskin, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, Merkezefendi Belediye başkan adayı Arif Balkanay ve diğer partililer katıldı.

Mitingde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Keskin, Türkiye’nin cumhuriyet tarihinin en karanlık döneminden geçtiğini öne sürerek, “Her karanlığın bir aydınlığı vardır. Köhnemiş, rüşvete ve yolsuzluğa bulaşmış bu karanlık dönemin aydınlığı da giderek yoksullaşan ve gelecek için umutlarını kaybeden halkımız olacaktır. Bugün Recep Tayyip Erdoğan, ailesi ve ekabir takımı yolsuzluk çamuruna bulaşmıştır. Debelendikçe debelenmektedir. Yargıda ve emniyette operasyonlar yaparak kendini kurtaramayacaktır. Tayyip Erdoğan, iktidardan düştükten sonra sadece Türkiye’nin en büyük davası olacak olan cumhuriyet davasının değil, aynı zamanda ülkeyi kirleten rüşvet ve yolsuzluk davasının da başsanığı olacaktır.” dedi. Başbakan Erdoğan’ın, devlet gücünü kendi siyasi çıkarları için kullandığını iddia eden Adnan Keskin, “Din iman edebiyatıyla halkın temiz duygularıyla oynayan Tayyip Erdoğan ve takımı, sandıklarda halkın şamarını yüzünde şiddetle hissedecektir. Hırsızlığa, arsızlığa, yüzsüzlüğe ve pişkinliğe gerekli ders verilecektir. Ezilen halkımız adına bu yaşanan olumsuzlukların hesabı tek tek sorulacaktır.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar