Adalet Bakanı Bozdağ: 30 Mart hesap verme günüdür

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "30 yerel seçimleri yöneticilerin halka hesap verme günüdür.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Bozdağ: 30 Mart hesap verme günüdür

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "30 yerel seçimleri yöneticilerin halka hesap verme günüdür. Yaptıkları çalışmaları anlatma günüdür. Aldığım oyun hakkını verdim deme günüdür." dedi.

    Bakan Bozdağ ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’ta yaşayan Yozgatlılarla bir araya geldi. Ak Parti Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Meriç Tesisleri’nde düzenlenen programa Bozdağ ve Akgül’ün yanı sıra çok sayıda Yozgatlı katıldı. Akgül’ün adaylığını tebrik eden Bakan Bozdağ, anket sonuçlarına göre Mamak’ta sorun olmadığını belirtti.

    Adalet Bakanı Bozdağ; “Yozgatlılar hak bilir. Yozgatlılar doğru karar verir. Mamak’ta yaşayan Yozgatlılar Mesut kardeşime desteğe devam eder. 30 Mart seçimlerinde işi yalnızca Mesut Başkana bırakmamız yanlış olur. Bu seçimde ev ev çalışalım." şeklinde konuştu

    Mamak'ın 5 yıl öncesine kadar gecekondu, cezaevi ve çöplüğüyle anıldığını kaydeden Akgül ise “5 yıldır Mamak’ta başkanlık yapıyorum. Ben hem iş adamı, hem sanayici, hem de bir esnaf gözüyle Mamak’ı tanıyorum. Devlet malının nasıl doğru kullanılıp, nasıl hizmet edildiğini herkese gösterdik. Mamak ciddi bir kalkınma içinde.” diye konuştu.

    30 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimleri yöneticilerin halka hesap vereceği gün olarak değerlendiren Bakan Bozdağ, “Yerel seçimler, yöneticilerin hesap verme dönemidir. Mesut Akgül de yaptığı başarılı çalışmalarla tekrar karşınızda.” dedi. Akgül’ün Mamak’ta yaşayan tüm hemşehri derneklerini kucakladığını belirten Bakan Bozdağ, “Mesut Akgül, Mamaklıların, Yozgatlıların, Erzurumluların, Çankırılıların, Anadolu’nun dört bir yanından gelenlerin verdiği emanete sahip çıktı. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yeniden adaylığı hayırlı olsun.” ifadelerini kulllandı. CİHAN

Yorumlar