AB Bakanı'ndan sınırdışı edilen Azeri gazeteci yorumu: O konuda bir fikrim yok

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, sınır dışı edilen Azeri asıllı gazeteci konusunda bilgisinin olmadığını ifade ederek, ‘‘O konuda bir fikrim yok.

Google Haberlere Abone ol
AB Bakanı'ndan sınırdışı edilen Azeri gazeteci yorumu: O konuda bir fikrim yok

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, sınır dışı edilen Azeri asıllı gazeteci konusunda bilgisinin olmadığını ifade ederek, ‘‘O konuda bir fikrim yok. Açıklama yapmam doğru değil’’ dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Programlar Direktörü Verena Taylor’u kabulünde bir gazetecinin Today’s Zaman muhabiri Mahir Zeynalov’un sosyal medyada eleştirel paylaşımından dolayı apar topar sınır dışı edilmesinin Avrupa’da Türkiye’nin imajını zedeleyip zedelemeyeceğini sorması üzerine ‘‘O konuda bir fikrim yok arkadaşlar’’ demekle yetindi. Avrupa Konseyi Programlar Direktörü Verena Taylor’la olan çalışmalardan söz eden AB Bakanı Çavuşoğlu, sonrasında ısrar üzerine ‘‘Sizin söylediğiniz konuyla ilgili bir bilgim yok. Bilgim olmayan bir konuyla ilgili açıklama yapmam doğru değil. O söylediğiniz spesifik olaya dair hiçbir bilgiye sahip değilim.’’ dedi.
CİHAN

Yorumlar