2 kişinin yaralandığı gerginlikte halay çektiler

Ağrı’da yarın gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi partiler çalışmalarını tamamlarken, akşam saatlerinde, BDP’li olduğu öne sürülen bir grup, AK Parti İl Başkanlığı önünde bulunan AK Parti seçim otobüsünü taşladı. Çıkan...

Google Haberlere Abone ol
2 kişinin yaralandığı gerginlikte halay çektiler

Ağrı’da yarın gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi partiler çalışmalarını tamamlarken, akşam saatlerinde, BDP’li olduğu öne sürülen bir grup, AK Parti İl Başkanlığı önünde bulunan AK Parti seçim otobüsünü taşladı. Çıkan gerginlik sonrası 2 kişi yaralandı. Gerginliğin ardından AK Partililer halay çekti.

Ağrı’da tekrarlanacak olan 1 Haziran belediye başkanlığı seçimleri öncesi AK Parti il binası önünde gerginlik yaşandı. İl Başkanlığı önünde bulunan AK Parti seçim otobüsüne taşla saldıran bir gruba polis müdahale etti. Saldırı sonucu 2 kişi yaralandı. Yolda park halinde bulunan bir vatandaşa ait araç ile AK Parti seçim otobüsünün camları kırıldı. Yaralılar Ağrı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

AK Partililer, Kağızman Caddesi üzerinde bulunan Batı İş Merkezi’nde bulunan il başkanlığı binasının önünde seçim müzikleri eşliğinde halay çekti. Bir süre halay çeken grup daha sonra dağıldı. Çok sayıda polis il başkanlığı binası önünde olası bir gerginliğe karşı güvenlik tedbirlerini daha da artırdı. Olay yerinde çok sayıda sivil polis ve gazetecilerin bekleyişi sürüyor.

CİHAN

Yorumlar