TİDER, Runatolia’da iyilik peşinde koşuyor!

TİDER, Yeni Destek Markete Adım Adım Projesi ile 5 Mart’ta Runatolia Maratonu’nda

Google Haberlere Abone ol
TİDER, Runatolia’da iyilik peşinde koşuyor!

Sonhaberler | Haber Merkezi

İstanbul Maltepe’de açtığı Destek Market ile bugüne kadar beş bine yakın ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayan ve 50’nin üzerinde kişiyi iş sahibi yapan TİDER, Bağcılar - Esenler hattında açılacak yeni markete kaynak sağlamak için, İstanbul Maratonu’nun ardından bu kez Antalya’da iyilik peşinde koşuyor. 5 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Runatolia’da gönüllülerle birlikte koşmaya hazırlanan TİDER Yönetim Kurulu Başkanı H. Serhan Süzer, etkinlikte yanlarında olamayacak kişileri, Adım Adım Platformu üzerinden bağış yaparak kendilerine destek olmaya davet etti.

Temel ihtiyaçlara adil ve eşit bir şekilde ulaşılması için çalışmalar yürüten TİDER (Temel İhtiyaç Derneği), iyilik peşinde koşmaya devam ediyor. 2015’te Maltepe’de açılan ilk Destek Market ile bugüne kadar beş bine yakın aileye, bir milyon TL’nin üzerinde temel ihtiyaç maddesi ulaştıran ve aynı proje kapsamındaki Destek İK ile 50 kişiyi iş sahibi yapan Dernek, Bağcılar - Esenler hattında açmayı planladığı yeni markete kaynak sağlamak için 5 Mart Pazar günü Antalya’da düzenlenecek Runatolia Maratonu’na katılıyor. Geride bıraktığımız yıl Adım Adım - İyilik Peşinde Koş Platformu üzerinden İstanbul Maratonu’nda gönüllü koşucularla birlikte bağış toplayan TİDER, Runatolia ile birlikte yeni marketin açılma sürecini hızlandırmayı amaçlıyor.

İstanbul Maratonu’nda olduğu gibi Runatolia için de gönüllü koşucularla birlikte antrenmanlara katılan TİDER Yönetim Kurulu Başkanı H. Serhan Süzer, “Yeni Destek Markete Adım Adım Projesi ile Bağcılar - Esenler hattında yoksulluk sınırı altında yaşayan beş bin ailenin temel ihtiyaçları karşılanacak. Bu kapsamda, başta gıda olmak üzere yıllık bir milyon TL’lik ürünün ve 40 ton meyve - sebzenin kurtarılarak aileler ile paylaşılması sağlanacak. Bu amaçlarla çıktığımız yolda bizimle birlikte koşan tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Antalya’da bizimle birlikte olamayacak kişilerin de, Adım Adım Platformu üzerinden bağış yaparak projemize destek olmalarını rica ediyorum. Bundan sonra katılacağımız etkinliklerde de, gönüllülerimizle birlikte çok güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar