THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: 15 Temmuz'da havalimanındaki kriz yönetiminin lideri Erdoğan oldu

THY Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı, "15 Temmuz Darbe Girişiminde havalimanındaki kriz yönetiminin lideri Erdoğan oldu" dedi.

Google Haberlere Abone ol
THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: 15 Temmuz'da havalimanındaki kriz yönetiminin lideri Erdoğan oldu

Sonhaberler | Haber Merkezi

Ensar Vakfı bünyesinde kurulan Genç Ensar'ın ikincisini düzenlediği “Türkiye Konuşmaları”nın konuğu THY Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı oldu. Aycı, buradaki konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Atatürk Havalimanı'nda yaşananlara da değindi. O gece havalimanında yaşananları bir "Kriz yönetimi" olarak değerlendiren M. İlker Aycı, bu kriz yönetiminin liderinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. 

Ensar Vakfı Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşide konuşan Aycı, 15 Temmuz gecesi FETÖ Darbe Girişiminde şok bir kriz yaşandığını ve kriz yönetiminin nasıl geliştiğini şu sözlerle anlattı: "15 Temmuz Darbe Girişimi Gecesi Havalimanında şok bir kriz yaşandı. Ani bir gelişmeyle keskin bir şekilde tüm operasyonlarımız durdurulmak istendi. Bu süreçte ağır bir mücadele verdik. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun. Darbeci FETÖ hainleri İstanbul Atatürk Havalimanı’nın giriş ve çıkışlarını kapatıp içeriye girdiler, kuleyi ele geçirdiler. Yıllardır başka firmalarda da birlikte çalıştığım arkadaşlarımla hemen bir kriz yönetimi oluşturduk. Konuya ilk müdahil olan ve krizin tanımından hemen sonra çözümü soran ve öneren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu."

AYCI'DAN GENÇLERE ÖNERİLER

Türkiye’nin geleceğinin parlak olduğunu belirten Aycı, kurum ve kuruluşlarda genç yapılanmanın hareket kabiliyetini ve hedef yönelimlerinde ve tırmanışlarında kurumun yeteneğini ve ivmesini arttırdığının altını çizdi. Önemli işler başaran ve yükselişte olan markaların bu gücü genç yönetici kadrolardan aldığını belirten Aycı salonda bulunan gençlerin çeşitli sorularını cevaplandırdı bazı soruları ise salonda hazır bulunan THY müdürlerine pas etti. Programın sonucunda ayrıca dinleyicilerin bir kısmına çekilişle çeşitli hediyeler verildi.

Yorumlar