Çocukların boğulmaması için çaya havuz yaptılar

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyünde kavurucu sıcaklardan bunalarak, azgın Habur Çayı’na giren çocukların boğulma tehlikesi yaşamaması için çay üzerine iş makinesiyle havuz yapıldı.Beytüşşebap ilçesine bağlı Ayvalık...

Google Haberlere Abone ol
Çocukların boğulmaması için çaya havuz yaptılar

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyünde kavurucu sıcaklardan bunalarak, azgın Habur Çayı’na giren çocukların boğulma tehlikesi yaşamaması için çay üzerine iş makinesiyle havuz yapıldı.

Beytüşşebap ilçesine bağlı Ayvalık köyünde hava sıcaklıklarından bunalarak, Habur Çayı’na giren çocukların boğulma tehlikesi yaşamaması için önlem alındı. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Elind Adıyaman’ın talebi üzerine belediyenin köye gönderdiği iş makinesi, 5 saatlik bir çalışmayla, çayın kenarına havuz yaptı. Kısa sürede çay suyuyla dolan havuza giren çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Adıyaman, “Bugün burada geçici bir havuz yaptık Allah’ın izniyle kalıcı birçok projemiz var. Bunlara en kısa zamanda el uzatıyoruz. Desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Murat Şener’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar