Transformers 5

Transformers 5 Son Şövalye filmi insanların merakla beklediği devam filmleri arasında yer almaktadır.

Google Haberlere Abone ol
Transformers 5

Filmin vizyona giriş tarihi 23 Haziran 2017 olarak belirlenmiştir. Vizyona giriş tarihi yaklaştıkça film için yaşanan heyecan da artış göstermektedir. Filmin türüne bakıldığında fantastik, bilim kurgu, türünde olduğu görülmektedir. Özellikle bu tarz filmlerden hoşlanan kişiler için Transformers serisi oldukça ilgi çekici görünmektedir.

Transformers serisinin ilk filminin vizyona giriş tarihi 2007 yılı olarak bilinmektedir. O günden bu yana filmin her bir serisi büyük merak uyandırmayı başarmıştır. Filmde yer alan fantastik sahneler filmin maliyetinin yüksek olmasına sebep olsa da bu sahneler sayesinde insanlar filmin içerisinde sürüklenip gidebilmekte ve gerçek dünyadan uzaklaşmayı başarmaktadırlar. Bu da filmin amacına ulaştığının göstergesi olarak kabul edilmektedir.

Transformers filmi içerisinde birbirinden başarılı pek çok oyuncu yer almaktadır. Filmin başrollerini Cade Yeager rolü ile Mark Wahlberg ve Izabella rolü ile Isabela Moner paylaşmaktadır. Transformers 5 filminde yer alan diğer başarılı oyuncular ise şu şekildedir: Anthony Hopkins( Sir Edmund Burton), Laura Haddock (Vivien Wembley), Stanley Tucci (Joshua Joyce), Josh Duhammel, Santiago Cabrera(Merlin), Jerrod Carmichael( Desi) isimli oyunculardır. Oyuncuların her biri profesyonel oyunculukları sayesinde filmi daha da çekici kılmaktadırlar. Böylelikle seri filminin her biri birbirinden üstün ve ilgi çekici başarılara imza atmayı başarmaktadır.

Transformers filmi bilindiği üzere aynı isimli çizgi romandan gelmektedir. Filmin yönetmenliğini Michael Bay yapmaktadır. Serinin beşinci filmi olan Transformers 5 filminin senaryosu ise Art Marcum, Ken Nolan ve Matt Holloway tarafından yazılmıştır. 2017 yılında vizyona girecek olan film Amerikan İngiliz yapımı olma özelliği taşımaktadır.

Transformers 5 filmi Haziran ayında vizyona girecek olmasına karşın filmin fragmanları insanların beğenisine sunulmuştur. Film fragmanına ulaşmak için internet bağlantısının olması yeterlidir. Arama motoruna Transformers 5 izle yazarak filme ait fragmana ulaşmak ve izlemek mümkün olmaktadır. Böylelikle vizyona girmeden film hakkında ön bilgi edinilmekte ve sinemaseverler küçük ipuçları yakalayarak vizyon tarihini iple çekmektedirler.

Bilindiği üzere devam filmi olan Transformers 5 filminin yapım evresi 2016 yılının haziran ayında başlamıştır. Yaklaşık on beş dakikalık olan fragman çekiminde film ile ilgili önemli detaylar dikkat çekmektedir. Filmin özetine bakıldığında bu seride Anthony Hopkins ve Isabela Moner adlı oyuncuların bulunması seyircilerin büyük ilgisini çekmeyi başarmıştır. Kadın başrol oyuncusu olarak geçen Isabela Moner’in hangi rol ile izleyicilerin karşısına çıkacağı merak konusu olmaktadır. Anthony Hopkins ise Sir Birmund Burton isimli tarihçi olarak filmde rol almaktadır. Transformers 5 Son Şövalye adı altında hazırlanan film vizyona gireceği ilk gün itibariyle büyük beğeni toplayacağa benzemektedir.

Serinin beşinci filminde transformerslar ile insanlar savaşmaktadır. Geleceği kurtarmak için verilen savaşta tek yolun geçmişin sırlarında olduğu belirtilmektedir. Bundan dolayı Transformersların gizli geçmişinin etkili olduğu düşünülmektedir. Cade Yeager Bumblebee dünyayı kurtarma görevini üstlenmektedir. Kendisi profesör ve lordan oluşan alışılagelmişin dışında bir birliğe katılarak mücadele etmektedir.

Transformers 5 filmine bakıldığında bu seride Squeeks isimli yeni bir robot filme katılmaktadır. İddialara göre serinin bu filmi kendi içerisinde birtakım yenilikler barındırmaktadır. Filmin yönetmeninin yaptığı açıklamalara göre film yeni bir Transformers ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır. Beşinci filmin vizyona girmesinin ardından iki filmin daha seriye ekleneceği yapılan açıklamalar arasında yer almakta ve filmin meraklılarını cezp etmektedir.

Yorumlar