Komedi filmleri için tek adres

Komedi filmleri, bizlerin ne zaman canı sıkılmış olduğunda veya üzüldüğümüz anda açtığımız ve bizi aşırı derecede mutlu eden filmler ve büyük yapıtlardır.

Google Haberlere Abone ol
Komedi filmleri için tek adres

Komedi filmlerin tek bir amacı vardır izleyicisini güldürmek,neşelendirmek ve bi an olsun üzüntülerini kafadan sildirmektir. Bu işi başarabilmek gerçekten çok zordur. Biz Hd film sitesi olarak yüzünüzü güldürmek ve bir an olsun kafanızdaki kötü düşünceleri silmek için,sitemize komedi filimleri yüklemekteyiz.

Eski zamanların yani bundan 1990 ve 2010 yılları arasında çok müthiş filimlere şahit olan bir başrol oyuncusu Jim Carrey nin 2008 de çıkarttığı bir baş yapıtı örnek vericeğiz. Bay evet/Yes Man olarak da geçer. Her şeye hayır demeye dili ve bedeni alışmış Carl Cllen'dir. Daha sonra ise bir yardımlaşma programına katılır. Katıldığı bu programın tek bir amacı vardır. O da her şeye evet diyebilmek ve detirtmek. Tabii ki bu ilk başta evet cümlesini kendisinde uygulamak Carl'ın hayatını oldukça fazla bir şekilde değiştirmiştir. İlk başlarda hep olumlu süren bu evet cümlesi daha sonra başına büyük belalar açmaya yetecektir. Aşırı derecede ilgi çeken ve sürükleyici yapıtı ile Jim Carrey bu filmde de üstüne düşen görevi fazlasıyla yapmıştır.

Yazımızın devamında ise, Çocuk filmleri 2017 yılına ait yapıtlardan birtane inceliycez. KABAKÇIĞIN HAYATI; Alkolik olan bir annenin ölümü ile birlikte yetimhaneye götürülen dokuz yaşındaki olan bir çocuk,burada edindiği arkadaşları kendi gibi zor ve kötü bir çocukluk geçiren yaşıtlarında çocuklar ile arkadaşlık kurar.İzleyicisini asla sıkmadan izletecek bir yapıt. Kahkaha sınırı olmayan ve aynı zamanda melankolik bir yapıyı elden bırakmayan KABAKÇIĞIN HAYATI, yetim olarak büyüyen bir çocugun  neler çektiğini ve müthiş bir duyarlılık göstererek ele alınmış bir baş yapıt.

Felekten Bir Gece / The Hangover (2009) da yapılan bir baş yapıt. Bu güne kadar olan tüm komedi filimlerini unutun. Bu filim bir başka. 3 seri olan bu filim en sevileni 1.filmin konusu şu şekildedir. En yakın arkadaşlarından biri evlenir. Ve düğününden 2 gün önce bir bekarlığa veda partisi las vegas ta ayarlanır. Ve bu 4 birbirinden farklı 4 arkadaş gittikleri akşam sarhoş olup parti yaptıkları gece sabahında bambaşka bir güne uyanırlar. Odalarında bir kaplan ve odada ağlayan bir bebek bulurlar. Bu durumda ise değişik ve karmaşık olayların içinde kendilerini bulurlar. Evlenecek yakın arkadaşlarını sarhoş oldukları gece kaybetmişlerdir. Bu 3 kafadalar hala kendine gelemez ve bir önceki gece ne yaşadıklarını hatırlayamazlar. Kendinlerinde bulunan ipuçlarını takip ederek geceye dair bilgi toplamak için uğraşırlar. İp uçlarını takip ettikçe başları dahada belaya girmeye devam edecektir. Daha fazla belaya bulaşan 3 lü arkadaşlarını bulmakta güçlük çekiyorlar. Ve bu karmaşanın içinde kaybettikleri arkadaşının 1 gün sonra düğünü olmasıdır. Bu karmaşada arkadaşlarını bulabilip düğüne yetiştirebiliceklermi bilinmiyor.. 

Komedinin 2017 durağı ise Yeni filmler;  Baş Belası filmidir. Bir türk yapımı olan film sizleri güldürmekten bezdirebilir. Tolga baş yönetiminde ki Baş belası filmi tam bir komedi fırtınasıdır. Asya'nın düğününe az bir süre kalmıştır. Fakat  kıramadığı babasının rıcası üzerine Çanakkalede bulunan bir cenaze törenine katılması gerekmektedir. Ve bu yolculukta bilinmeyen bir konu ise, İstanbul'a dönüşü hayatının belkide en önemli ve uzun bir yolculuğu olacaktır. Çünkü asya en saf ve en sakar olarak tanışacağı kişileri belkide hayatı boyunca bir daha asla göremiyecek. Çanakkale'Den istanbul'a Yapıcakları birlikte yolculuk bir daha yaşayamıcağı cinsten olacaktır. Bir maceraya dolu yapılacak yolculuk her ikisininde hayatlarındaki en büyük değişikliklere neden olacağına benziyor.

Hepyek2;Tam anlamıyla bela çeken 2 arkadaş. Gürkan ve Altan birkikte yeni bir maceraya atılıyorlar. Cevat bakırın eline düşen gürkan,ilk filmin de cevat'a kazık atan şahini öldürmüştür. Ve 2 kafadar arkadaşı bu cesetten kurtulmaları karşılığında onların canını bağılamıştır. Fakat yine bu 2 arkadaş herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırır. Başarına yeni bir bela alan 2 li busefer en psikopat olan çete liderlerini ve adamlarını peşine takmayı başarmışlardır. Serinin devam filmi olan Hepyek 2  hız kesmeden tüm belalarıyla ve komikliği ile siz sinema severlerin önünde beyaz perdede tekrar çıkıyor.

Yorumlar