'Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı' hafta sonu vizyona giriyor

Filmin basın gösterimi, seslendirme kadrosunda yer alan oyuncular Alper Kul ve Çağlar Çorumlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi

Google Haberlere Abone ol
'Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı' hafta sonu vizyona giriyor
Illumination Entertainment ve Universal Pictures'ın birlikte hayata geçirdikleri 5. animasyon filmi "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı"nın basın gösterimi yapıldı.

Özdilek Park İstanbul AVM'de yapılan basın gösterimine, filmin seslendirme kadrosunda yer alan oyuncular Alper Kul ve Çağlar Çorumlu da katıldı.

Filmde, barınaktan kurtarılan iri cüsseli, tüylü, asi bir köpek olan "Duke" karakterini seslendiren Çağlar Çorumlu, yaptığı açıklamada, "Duke" karakterinin sokağa daha yakın, daha rahat ve daha tembel bir köpek olduğunu söyledi.

İzleyicilerin, eğlenceli bir köpek macerasının içine gireceğini aktaran Çorumlu, "Çok keyifli çok güzel ve kaliteli bir animasyon filmin içinde olmak gerçekten mutluluk verici. Orijinal metni çok bozmamaya gayret gösterdik ama bize daha yakın esprileri çıkarmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.
Şımarık bir "terrier" kırması olan "Max" karakterini seslendiren Alper Kul ise "Max"in sahibine aşık, sesi gür çıkan ama özgüveni daha düşük bir köpek olduğunu dile getirdi.

Filmde, "Duke" ve "Max"in dostluklarına ve kardeşliklerine şahit olunacağını anlatan Kul, şöyle konuştu:

"Başlarından geçen olağanüstü bir durum karşısında birbirlerine kenetlenmeleriyle ilgili çok eğlenceli bir film. Çağlar'la birlikte seslendiriyor olmak da ayrı bir tecrübe. Eğlendikçe kendinizden bir şeyler katıyorsunuz ama nihayetinde sadece sesimizle varız filmde. Adamlar yıllarca çalışmış, senaryosunu yazmış, çizmiş ve bütün dünyaya sunmuş. Bizim o kadar hareket kabiliyetimiz olmuyor bu durumda ama doğaçlama anlamında sınırları ince ince zorladık."

"Çılgın Hırsız" ve "Minyonlar"a imza atan Chris Renaud'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin orijinal seslendirmelerinde ise ünlü oyuncular Louis C.K, Eric Stonestreet ve Kevin Hart'a, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell gibi isimler eşlik ediyor.

Evcil hayvanların sahipleri her gün okula ya da işe gittikten sonra sürdükleri hayatı anlatan filmin konusu özetle şöyle:

"Manhattan'daki bir apartmanda, sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan terrier cinsi Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlar. İkili arasında başlayan rekabet, yerini kısa sürede iş birliğine bırakacaktır. Snowball adlı beyaz tavşan, sahipleri tarafından terk edilmiş tüm ev hayvanlarını örgütleyerek evlerinde mutlu yaşayan hayvanlara ve sahiplerine büyük bir komplo planlamaktadır."

Yapımcılığını Chris Meledandri ve Janet Healy'nin, senaristliğini ise Cinco Paul, Ken Daurio ve Brian Lynch'in üstlendiği film, 6 Ağustos'ta vizyona girecek.

Yorumlar