Siirt'te aynı bölgede ikinci saldırı

Siirt'te bugün bir korucunun şehit düştüğü bölgede bu akşam yine saldırı düzenlendi

Google Haberlere Abone ol
Siirt'te aynı bölgede ikinci saldırı
Sonhaberler / Haber Merkezi 

Siirt'te bugün terör örgütü saldırı düzenlenen bölgede bu akşam ikinci kez saldırı gerçekleştirildi. Gündüz bir korucunun şehit düştüğü bölgede akşam saatlerinde gerçekleşen saldırıda ise yaralıların olduğu belirtiliyor. 

Siirt'in Eruh ilçesinde bir grup PKK'lı terörist tarafından güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Yaralıların olduğu bölgeye Siirt 3. Komando Tugayı'ndan helikopterler gönderildi.

Edinilen ilk bilgilere göre, Eruh ilçesi Akmeşe köyünde bir grup PKK'lı terörist tarafından güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Yaralı güvenlik güçlerinin olduğu öğrenilen bölgeye, Siirt 3 Komando Tugayı'ndan helikopterler gönderildi.

BİR ŞEHİT İKİ YARALI

Henüz teyit edilmeyen bilgilere göre çatışmanın yaşandığı bölgede 1 korucu şehit düştü, 2 korucu da yaralandı. Yaralı korucular devlet hastanesine kaldırılırken, bölgedeki operasyon devam ediyor. 

BİR KORUCU ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

Bölgede bugün akşam saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 korucu şehit olmuştu. Teröristlerin açtığı ilk ateşte geçici köy korucusu Enver Kunduracıoğlu şehit olmuştu. 

Yorumlar