Başkan Yaman, futbolcular ve takım yöneticileri ile bir araya geldi

Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköyspor futbolcuları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.Düzenlenen toplantıda konuşan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman sporun önemine değindi. Yaman, “Beldemizin...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaman, futbolcular ve takım yöneticileri ile bir araya geldi

Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköyspor futbolcuları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman sporun önemine değindi. Yaman, “Beldemizin gururu Bayırköysporlu futbolcularla ve teknik heyetle yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelip, istişarelerde bulunduk. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Bayırköyspor’a bundan sonraki maçlarında centilmenlik içinde huzur ortamı ile ünlü olan beldemize yakışır müsabakalarda mücadele etmesi gerektiğini ve beldemizi başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inancımızın tam olduğunu hangi skor olursa olsun ben kulüp başkanı olarak yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe halkı olarak her zaman tam destek vereceğimizi söyledik. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyet bu sözlerimizi ilke olarak kabul ettiklerini ve ilçemize yakışır mücadeleyi ve centilmenliği göstereceklerini söylediler. Allah yar ve yardımcıları olsun, başarıları daim olsun” dedi.

Yorumlar