Genç girişimciler TÜMSİAD İzmir Şubesinde buluştu

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şubesinin organize ettiği, İmajımız ve Yaşam Donanımı etkinliği yoğun ilgiyle sona erdi.Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Komisyonu, İmajımız...

Google Haberlere Abone ol
Genç girişimciler TÜMSİAD İzmir Şubesinde buluştu

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şubesinin organize ettiği, İmajımız ve Yaşam Donanımı etkinliği yoğun ilgiyle sona erdi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Komisyonu, İmajımız ve Yaşam Donanımı etkinliğini gerçekleştirdi. TÜMSİAD üyesi Hikmet Alcan’nın gerçekleştirdiği etkinlik, yoğun ilgi gördü. Şube ofisinde gerçekleşen etkinliğe, çeşitli ilçelerden ve üniversitelerden iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrenciler katıldı. İş hayatında kişileri bekleyen olaylara ve süreçlere atıfta bulunan Alcan, yaşam süresince olayların nasıl karşılanacağının şifrelerini verdi. Ayrıca yaşam tecrübelerini anlatan Alcan, ziyaretlerde ve görüşmelerde yapılması gerekenleri öncesi, görüşme anı ve sonrası olarak değerlendirmek gerektiğini anlattı ve nezaket kurallarına dikkat etmek gerektiğini belirtti.

Programın ikinci bölümü soru-cevap şeklinde devam ederken, etkinlik aile fotoğrafıyla son buldu.

Yorumlar