Didim turizm fuarının merkezi Londra’da tanıtıldı

Dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan Londra Turizm Fuarı (World Travel Market-WTM) İngiltere’nin başkentinde bu yıl kapılarını 37. kez açtı. Aydının turistik ilçesi Didim’de bu yılda fuardaki yerini aldı.Londra Turizm Fuarı...

Google Haberlere Abone ol
Didim turizm fuarının merkezi Londra’da tanıtıldı

Dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan Londra Turizm Fuarı (World Travel Market-WTM) İngiltere’nin başkentinde bu yıl kapılarını 37. kez açtı. Aydının turistik ilçesi Didim’de bu yılda fuardaki yerini aldı.

Londra Turizm Fuarı Excel fuar merkezinde yapılan ve çok sayıda ülkenin katılımıyla açıldı. Türkiye 800 metrekarelik alanda temsil edilirken Muğla, Antalya, İstanbul, Denizli ,Konya, İzmir gibi çok sayıda şehirle birlikte konaklama firmaları, turizm şirketleri ve tur operatörleri fuarda bir araya geldi.

6- 8 Kasım tarihleri arasındaki fuarda Didim’i ise Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı (DİTAB) Sevinç Karataş ile Didim Turizm Derneği Tayyar Cengiz ile temsil edilirken fuarda Didim’den Maxi Tour, Galaxy Travel, Palm wings Otel ve Aurum Otelleri yer aldı. Fuarın açılışıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan DİTAB Başkanı Sevinç Karataş “İngiltere’de en fazla turist çeken ülkelerden biri olarak 2017 yılının bizim ve tüm dünya için zor olduğu, ciddi bir turist kaybımız olduğu ancak 2018 içinse herkesin umutlu olduğu izlenimini edindik. Gerçekten 2018 İngiltere fuarından bütün tur operatörleri ve oteller umutlu. Güzel bir artış var ve görüşmeleri gayet iyi gidiyor.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar