Tıklanma rekoru kırmak için 3 kural

Özellikle Google, Facebook ve Twitter gibi dijital mecraların hayatımıza girmesiyle dijital reklamlar ivme kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Tıklanma rekoru kırmak için 3 kural

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Ölçümlenebilir olması noktasında diğer tüm reklam modellerinden ayrılan dijital reklamlar, pazardaki payını 2015 yılında yüzde 25, 2016 yılında ise yüzde 40 oranında artırarak büyümeye devam ediyor. Bu pastadan en büyük dilimi ‘gösterim’ ve tıklama başı reklam yatırımları’nın aldığını söyleyen CRM Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, markaların dijital dünyada varlıklarını sürdürebilmeleri için; fiyat politikası, kampanya ve tasarıma büyük önem vermeleri gerektiğini söyledi.

Günümüzde dijital reklamlar, arama motorları ve sosyal medyanın gelişmesiyle önemli bir başarı elde etti. Firmaların kısa sürede büyük kitlelere ulaşmasında önemli bir etken olan dijital reklamlar bugün, dünyanın vazgeçemediği kanalların başında geliyor. 2015 yılında yüzde 25, 2016 yılında ise yüzde 40 oranında artırarak büyük bir başarıya imza atan bu pazar, ölçümlenebilir olması noktasında tüm reklam modellerinden ayrılıyor.

Bir tık için; fiyat politikası, kampanya ve tasarım

Bununla birlikte, video reklamları alanında son iki yılda yüzde 50 büyüme gerçekleştirdiğine dikkat çeken CRM Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, markaların dijital dünyada hedeflerine ulaşmaları için 3 altın kuralı mutlaka yerine getirmelerini gerektiğini belirtti.

Yorumlar