Iraklı hasta Karabük’te şifa buldu

Karabük’te yaşayan Iraklı Kifah Khudhaır bir senedir yaşadığı şiddetli baş ağrısı, balgam, burun tıkanıklığı ve akıntısı şikayeti ile gittiği MEDİKAR Hastanesinde ameliyat olarak sağlığına kavuştu.Yaşadığı şikayetler üzerine...

Google Haberlere Abone ol
Iraklı hasta Karabük’te şifa buldu

Karabük’te yaşayan Iraklı Kifah Khudhaır bir senedir yaşadığı şiddetli baş ağrısı, balgam, burun tıkanıklığı ve akıntısı şikayeti ile gittiği MEDİKAR Hastanesinde ameliyat olarak sağlığına kavuştu.

Yaşadığı şikayetler üzerine ilk olarak İstanbul’da giden ve burada polip çıkarması ameliyatı olmasına rağmen, şikayetleri devam Iraklı Kifah Khudhaır Karabük Özel MEDİKAR hastanesinde

Kulak Burun ve Boğaz uzmanı Op.Dr. Gerçek İlker Şiriner tarafından yapılan endoskopik sinüs ameliyatı ile eski sağlığına kavuştu.

Hastanın daha önce ameliyat olmasına rağmen şiddetli baş ağrısı, burun tıkanıklığı ve akıntısının olduğunu söyleyen Kulak Burun ve Boğaz uzmanı Op. Dr. Gerçek İlker Şiriner, “Hastamız İstanbul’da büyük bir hastanede polip çıkarma ameliyatı olmuş. 1 ay geçmesine rağmen şikayetleri aynen devam etmiş. Bize gelen hasta, yapılan muayene sonucu, endoskopik sinüs ameliyatına karar verdik. Yaklaşık bir buçuk saat süren ameliyat sonun da hastamız eski sağlığına kavuştu ve 1 gün sonra taburcu ettik. Sinüslerin fonksiyonların sürdürmelerini sağlamak için sinüs ağızlarının riskli bölgedeki poliplerin temizlenmesini sağladık. Bu ameliyat ayrıca bölgemizde de ilk defa yapılan bir ameliyattır. Bu ameliyat bu konuda eğitim almış, tecrübesi olan ve özel aletlerle yapılan bir ameliyattır. Şikayeti olan hastalarımız özellikle tecrübesi iyi olan uzmanlara ameliyat olmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Kifah Khundhaır taburcu olurken, kendisini sağlığına kavuşturan Özel Medikar Hastanesi’ne ve Op.Dr. Gerçek İlker Şiriner’e tekrar sağlığına kavuşturduğu için teşekkür etti.

Yorumlar