"İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi 4. Çalıştayı" Adana’da yapılacak

Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu, ‘İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi 4. Çalıştayı’nı 2-5 Kasım tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirecek.Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu, Adana Sağlık Turizmi Derneği ev...

Google Haberlere Abone ol
"İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi 4. Çalıştayı" Adana’da yapılacak

Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu, ‘İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi 4. Çalıştayı’nı 2-5 Kasım tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirecek.

Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu, Adana Sağlık Turizmi Derneği ev sahipliğinde Adana Ticaret Odası işbirliğiyle 4’üncü çalıştayı 2-5 Kasım tarihleri arasında HiltonSA Oteli’nde gerçekleştirecek.

Adana Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Halis Bayrak, çalıştaya, doktor, akademisyen, yurt içi ve yurt dışından birçok sağlık acentasının katılacağını bildirdi.

2023 hedefleri doğrultusunda sağlık sektörünü Türkiye’ye katkı sağlayacak şekilde dünyaya tanıtmak için çalıştıklarını belirten Bayrak, “Adana’nın sağlık turizmindeki potansiyeli yüksek ve dernek olarak bu potansiyeli en etkili şekilde kullanarak Adana’ya ve ülkemize yararlı faaliyetler yapmayı hedeflemekteyiz. Çalıştayı işbirliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz Adana Ticaret Odası’na, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a teşekkür ederim. ‘İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi 4. Çalıştayı’na, Adana’nın tüm dinamiklerini, sağlık turizminde söz sahibi kişi ve kurumlarını davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar