Sevgililerine inat 101 kilo verdi

- Sevgililerinin "çok şişmansın" diyerek terk ettiği İzmirli ayakkabı satıcısı, 184 kilodan 83 kiloya inerek hayata adeta yeniden başladı - Özdemir: "Önceden sevgililerim ben kiloluyum diye gelmiyordu, kilo verince geri dönmeye başladılar ama ben kabul etmiyorum. Beni eski halimle kabul etmeyeni ben de kabul edemem" - Dizi ve film oyuncusu Demir de 39 kilo vererek 87 kiloya düştü

Google Haberlere Abone ol
Sevgililerine inat 101 kilo verdi

İZMİR (AA) - Sevgilileri tarafından sürekli "çok şişmansın" denilerek terk edilen Kemal Can Özdemir, 184 kilodan 83 kiloya inerek hayatını değiştirdi.

Özel bir obezite ve laparoskopik cerrahi merkezinin Balçova'da düzenlediği etkinliğe katılan 24 yaşındaki ayakkabı satıcısı Özdemir, verdiği 101 kiloyla birlikte hayatında önemli değişiklikler olduğunu belirtti.

Tüp mide ameliyatından çok korktuğunu ama şişman olduğu için sosyal yaşamda sürekli dışlandığını ifade eden Kemal Can Özdemir, "Ameliyatın ölüm riski olduğunu duyuyordum ama 7XL beden kıyafet giyiyordum. Toplum içine girdiğimde bana hep 'yeme oğlum' diyorlardı. Bazıları da beni başkalarına göstererek, 'bu seni yer' diyorlardı. Sürekli dışlanıyordum." diye konuştu.

Sevgilileri tarafından da aşırı kiloları nedeniyle sürekli terk edildiğini dile getiren Özdemir, şöyle devam etti:

"Önceden sevgililerim ben kiloluyum diye gelmiyordu, kilo verince geri dönmeye başladılar ama ben kabul etmiyorum. Beni eski halimle kabul etmeyeni ben de kabul edemem. Kız arkadaşlarım 'sen kilolusun, nerede çalışırsın' diyorlardı. Ben şimdi aynı insanım. Hepsi de şimdi dönüyor."

Kemal Can Özdemir, ayakkabı sattığı dükkana gelen bazı müşterilerinin de kendisini tanımadığını, eski fotoğraflarını göstererek zayıfladığını anlattığını dile getirdi.

- Oyuncu Gülnihal Demir de kilo verdi

Rol aldığı dizi ve filmlerde Ege şivesiyle canlandırdığı karakterlerle tanınan oyuncu Gülnihal Demir de 15 Şubat'ta geçirdiği ameliyat sonrası 39 kilo verdiğini ve 87 kiloya düştüğünü belirtti.

Fazla kiloya bağlı sağlık sorunlarının geçtiğini, öz güven kazandığını vurgulayan Demir, "Beni ameliyat olmaya oğlum teşvik etti, 10 dakikada karar verdim. Hedefim daha çok kilo vermek ama dizi ve sinema oyuncusu olduğum için yapımcılar, seyircinin beni böyle sevdiğini ve artık kilo vermemem gerektiğini söylüyor." şeklinde konuştu.

- Anne kızın tartışma nedeni obezite ameliyatı

Seval Yener adlı hasta da annesinin uyarısına rağmen ameliyat olduğunu ve 6 ayda 144 kilodan 104'e indiğini söyleyerek, "Annem çok korktu ve 'ameliyata girersen sana hakkımı helal etmeyeceğim' dedi. Yine de ameliyat oldum. Hatta eşime ameliyata onay verdiği için küstü. Ama şimdi her şey geçti ve ben daha mutluyum." dedi.

Obezite hastalarının doktoru Cemal Kara da obezitenin ameliyattan daha büyük tehlikesinin olduğunu, beyin kanaması ya da kalp krizine neden olabileceğini dile getirerek, "Sonuç olarak günümüzde ameliyatın riskleri ve dezavantajlarının çok daha düşük olduğu saptanmıştır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar