Ortopedi Cerrahisi Prof. Dr.Mahmut Kömürcü

Bir hayata ne kadar çalışma sığdırılabilir sorusuna Prof. Dr. Mahmut Kömürcü Hocamızı tanımadan cevap vermeyin. Kendisi ortopedi alanında Ankara gibi küçük...

Google Haberlere Abone ol
Ortopedi Cerrahisi Prof. Dr.Mahmut Kömürcü

Bir hayata ne kadar çalışma sığdırılabilir sorusuna Prof. Dr. Mahmut Kömürcü Hocamızı tanımadan cevap vermeyin. Kendisi ortopedi alanında Ankara gibi küçük bir alanda yola çıktıysa da içindeki bilim aşkına mağlup olanlardan. Öyle ki ünü ülke her tarafına ulaştı. 

Akademik Araştırmalar ve Hastalara Adanmış Bir Ömür

Bugün ülkenin hemen her yerinden Ankara’ya tedavi için gelen sayısız hasta var. Hepsi de Prof. Dr. Mahmut Kömürcü hocamızın adını duymuş ve yaptığı işlerden memnun kalmışlar. Mikro cerrahi, el cerrahisi, travmatoloji ve ortopedi alanlarında uzman olan Prof. Dr. Mahmut Kömürcü, eğitime Ankara’da başladı. Daha sonra Kuleli Askerî Lisesi ve GATA’da tıp eğitimi aldı. Bilgisi, yeteneği ve tecrübesiyle kısa sürede kendisini ispat eden hocamız, birçok akademik yayın ve makale yayımladı.

1996 yılında “En İyi Araştırma ve Araştırmacı” ödülü de dahil olmak üzere o tarihten itibaren pek çok ödülün sahibi oldu. Bunun yanında ülkemizin akademik geçmişinde de önemli çalışmalara imza attı. 30’un üzerinde kitabı ya kendisi yazdı ya da kitabın bir veya birkaç bölümünü yazdı. Ayrıca tam 190 üzerinde panel ve konferansa katılarak insanları, genç tıpçıları bilgilendirdi.

Bunun yanında 100’ün üzerinde kursta eğitim verdi. Sadece bu haliyle bile bilimsel araştırmalar ve Ortopedi Ankara gibi sınırları aşan bir yetenek olduğunu ispatlıyor. Kendisi hakkında daha detaylı bilgiler almak ya da online randevu almak için http://www.mahmutkomurcu.com/ilgi-alanlarim/ortopedi-travmatoloji/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar