Limak Uludağ Elektrik Meme Kanserine dikkat çekti

Farklı sosyal sorumluluk projelerine imza atan Limak Uludağ Elektrik, müşterilerine fatura ve müşteri işlem merkezleri aracılığıyla meme Kanserine dikkat çekti.Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da görevli elektrik tedarik şirketi olan...

Google Haberlere Abone ol
Limak Uludağ Elektrik Meme Kanserine dikkat çekti

Farklı sosyal sorumluluk projelerine imza atan Limak Uludağ Elektrik, müşterilerine fatura ve müşteri işlem merkezleri aracılığıyla meme Kanserine dikkat çekti.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da görevli elektrik tedarik şirketi olan ve Türkiye’de serbest tüketici müşterilerine elektrik satışı gerçekleştiren Limak Uludağ Elektrik, meme kanseri ile ilgili ekim ayı faturalarında müşterilerine verdiği mesajda “40 yaş üzeri kadınlar yılda bir kez mamografi çektirerek meme kanserinden korunabilirler” diyerek bilinçlendirme çalışması yaptı.

Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKO-DAY) ile birlikte farkındalık oluşturmak için işbirliği yaptıklarını söyledi. Meme kanseri konusunda başta kadınlar olmak üzere toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla çalışma başlattıklarını ifade eden Aytac, “Bayanlarda görülme riski yüksek olan meme kanseri ile ilgili 3 milyon müşterilerimizin faturalarında uyarı mesajı yayınladık. Dört ilde bulunan müşteri işlem merkezlerimizdeki afişler ile müşterilerimizde farkındalık oluşturmaya çalıştık. Kurum olarak sosyal sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.

ONKO-DAY Başkanı Füsun Önen ise, “Her 10 saniyede 4 kişi kanser oluyor. Her 8 kadından biri meme kanseri olabilir. Bu sebeple kadınlarda farkındalık oluşturulmalı ve kadınlar hastanelerden korkmadan doktora başvurmalıdır” diye konuştu.

Yorumlar