Ankara'da leke ve cilt tedavisi

Cilt lekesi nedir ve neden oluşur? Cildimize rengini veren pigment maddesine melanin diyoruz. Bazı bölgelerde fazla toplanan melanin cilt lekeleri oluşmasına...

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da leke ve cilt tedavisi

Cilt lekesi nedir ve neden oluşur?

Cildimize rengini veren pigment maddesine melanin diyoruz. Bazı bölgelerde fazla toplanan melanin cilt lekeleri oluşmasına sebep olmaktadır. Bu lekeler doğumdan itibaren olabilir ya da çevresel faktörler sebebiyle sonradan ortaya çıkabilmektedir. Cilt lekeleri güneş ışıklarının etkisi, kullanılan ilaçların yan etkileri, kullanılan bakım kremlerinin yan etkileri olarak ortaya çıkabilmektedir. Ya da çeşitli hastalıkların da etkileriyle ortaya çıkabilmektedir.

Leke tedavisi Ankara’da nasıl yapılmaktadır?

Leke tedavisi Ankara da son zamanlarda çok sık tercih edilen yöntemler arasındadır. Soğuk hava şartları ya da güneş ışınlarının zararları ciltte olumsuz değişiklikler meydana getirdiği için, leke tedavisi ile cilt dengesini sağlamak isteyenler bu yönteme başvurmaktadırlar.

Leke tedavisi Ankara’da lazer yöntemleri kullanılarak yapılmaktadır. Lazer yöntemi ile cilt lekelerinden tamamen kurtulmak mümkündür.

Lazer Leke Tedavisi Kaç Seanstır ve Lekeler tamamen kaybolur mu?

Genellikle tedavi 7-10 günde bir toplamda 5 seans sürmektedir. Bazı özel lekeler ya da zor lekeler 5-8 seans sürebilmektedir. Birçok leke tipi lazer yöntemi ile tamamen ortadan kaybolmaktadır, az da olsa iz kalabilen lekeler mevcuttur, ancak bu leke izleri belli belirsiz olup, makyaj ile kapanan lekelerdir.

Son zamanlarda Kimyasal Peeling ön plana çıkmıştır, nedir Kimyasal Peeling?

Kimyasal Peeling ile birkaç kimyasal ajanın deriye uygulanarak, derinin en derinliklerinde kontrollü hasar oluşturarak, yeni hücrelerin ortaya çıkması sağlanmaktadır. Kimyasal Peeling Ankara’da 3 çeşit uygulama yöntemi bulunmaktadır. Yüzeysel, Orta ve Derin Peeling olmak üzere 3 yöntemle tedavi uygulanmaktadır. Cilt yapısına ve tedavi tercihine göre değişen yöntem uzmanlar tarafından gerekli tetkik ve incelemeler sonrasında uygulanmaktadır.

Kimyasal Peeling kaç seans sürer ve acılı bir yöntem midir?

Kimyasal Peeling Ankara merkezimizde seanslar uygulamaya göre değişmektedirler. Uygulama tek seansta 30-60 dakika kadar sürmektedir. Seans sayışları ise uygulama yöntemine göre değişiklik gösterir. Yüzeysel peeling 4-8 seans, Orta düzey peeling 2-4 seans, derin peeling ise tek seansta bile sonuç verebilmektedir. Cilltte hafif düzeyde yanma hissi olabilmektedir. Derin peeling yöntemi acılı bir yöntemdir, çünkü ciltte soyma işlemi yapılmaktadır, ancak bunun önüne geçmek için anestezi kremleri kullanılmaktadır. Tedavi sonrası için ise hastalarımıza ağrı kesici ilaçlar önermekteyiz.

Kimyasal Peeling Ankara için ciltte oluşmasını istediğiniz yenilenme için uzmanlarımızdan destek alabilir ve yapılan tetkikler sonrasında en doğru yöntemle yenilenmiş bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yorumlar