Çapa Randevu Al, Çapa İTF Randevu alma online işlemleri hangi saatlerde 2022 İstanbul Tıp Fakültesi iletişim?

Çapa Randevu Al, İTF Randevu alma online işlemleri hangi saatlerde 2022 İstanbul Tıp Fakültesi iletişim? İstanbul Üniversitesi Randevu Sistemi ile gün alabilirsiniz. Gün alma saatleri ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Çapa Randevu Al, Çapa İTF Randevu alma online?

Çapa Randevu Al, İTF Randevu alma online işlemleri hangi saatlerde 2022 İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (İTF) iletişim? İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi randevu alma veya telefon numarası ülkenin dört yanından gelerek burada tedavi olmak isteyen hastalar tarafından merak ediliyor. Çapa Tıp Fakültesi son günlerde deprem nedeniyle yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelse de bu fakültenin asıl problemi ulaşılabilirlik sorunudur. Yapısal, fiziksel ve personel sorunları olsa da fakülte hala Türkiye'nin önde gelen profesörlerine ve teknik donanımlarına ev sahipliği yapmaktadır. Peki, Çapa Randevu Al, İTF randevu alma online işlemleri hangi saatlerde 2022 İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi iletişim?

Çapa Randevu alma saatleri işlemleri 2021 İÜ Tıp Fakültesi Numarası
Çapa Tıp Fakültesi, Türkiye'nin en köklü ve en büyük fakültelerinden biridir.

 

Türkiye'nin dört bir yanından hasta ve hasta yakınları Çapa Tıp Fakültesi'nden gün alamamaktan şikayet ediyor. Şu ana kadar binlerce insan gün alma işleminin mağduru konumuna düşmüş durumda. Normal şartlarda İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Randevu Sistemi ile gün alabilirsiniz. Çapa Randevu Sistemi ve İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) Hastanesi gün alma saatleri ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.  Çünkü, arayanlar hiçbir şekilde randevu alamıyor. Peki, Çapa Tıp Fakültesi'nden randevu alınamıyor mu, neden randevu alınamıyor, İstanbul Tıp Fakültesi'den randevu almak neden bu kadar zor?

ÇAPA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ TELEFON NUMARASI

Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi diğer ismi ile İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Türkiye'nin en saygın hastanelerinden biridir. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu sistemi İstanbul Üniversitesi tarafından yenilendi. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni telefon numarası (0 212 414 24 24) ve web sayfası (İstanbul Tıp Fakültesi Randevu Sistemi) ile kesintisiz hizmet vermeye başlamıştır.

Çapa Fakülte hastanesi Sağlık Bakanlığının Merkezi Randevu Sistemine dahil değildir. Çapa Randevu Randevu Alma işlemi İstanbul Üniversitesinin kendi sistemleri üzerinden yapılmaktadır. Çapa hastanesi randevusu alabilmek için bazı adımları izlemeniz gerekmektedir. 

ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDEN RANDEVU NASIL ALINIR?

Çapa Hastanesi Randevu alama yöntemleri; 24 saat hizmet veren telefon numarası (0-212 414-24-24) numarası ile günün her saati arayarak randevu alabilirsiniz. Fakat genellikle meşgul çalabilmektedir. En rahat saatleri ise Gece 23:00 ile 02:00 saatleri ve Gündüz 14:00 ile 15:00 saatleri arasındadır. Kadın Hastalıkları ve Göğüs Hastalıkları  poliklinikleri için gece 00:05 ile 00:30 civarında aramanız gerekmektedir. Bu saatlerde rahatça randevu alabilirsiniz.

Çapa Hastanesi Randevu alama yöntemleri; İnternet üzerinden çapa randevu almaktır. Çapa Randevu Sistemi linkinden giriş yaptığınızda aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.

Çapa Randevu alma saatleri işlemleri 2021 İÜ Tıp Fakültesi Numarası
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi

 

Yukarıdaki bilgileri doğru doldurmanız gerekmektedir. Bilgileri doldurduktan sonra Poliklinik Randevusu kısmına tıklayarak Randevu sayfasına giriş yapabilirsiniz.

KARŞINIZA EKRAN ÇIKACAK

Ranvu sayfası açıldığında yukarıdaki bir ekran sizi karşılayacak. Yukarıdaki ekranın sol kısmında hangi Branşı seçecekseniz onun üzerine tıklayın. Yan bölümünde poliklinikler bölümü açılacaktır. Bu bölümden hangi alt Branşı istiyorsanız onu seçin. Ve 3. bölüm ise randevu alabileceğiniz tarihleri göstermektedir. Eğer tarih kısmının yanında 0 yazıyorsa o gün için randevu alamazsınız. Fakat yukarıda da görüldüğü gibi cuma günü Saat 09:00 dan sonrası mavi yani boş bu saatlere randevu alabilirsiniz. Yukarıdaki mavi saatlere tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir onay ekranı çıkacaktır ve bu ekrandan Evet butonuna tıkladığınızda randevunuz alınmış olacaktır. Randevu saatiniz den 15 dakika önce poliklinikte olmanız gerekmektedir.

En çok tercih edilen Kadın Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları ve Meme Polikliniğidir. Bu nedenle bu 2 bölüm için randevu almak çok zordur. Fakat sizlere söyle bir yol tavsiye etmekteyiz. Bu iki bölüm için Gece 00:05 te sistem yeni gün açmaktadır. Gece bu saatlerde giriş yaparak rahatça randevu alabilirsiniz.

HAFTA SONU RANDEVU ALMAK MÜMKÜN MÜ?

Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Cumartesi ve Pazar Günleri Randevu vermemekte hasta bakmamaktadır. Sadece Acil bölümü Hafta sonu çalışmaktadır.

Üroloji poliklinikleri ise Pazartesi günleri randevu vermemektedir.

Beyin Cerrahisi bölümü ise sadece telefonla ve mesai günleri sabah 09:00 – 10:00 arası randevu almanız gerekmektedir.

ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDEN RANDEVU İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden randevu almadan öne fakülte tarafından yapılan bilgilendirme notlarına göz atmakta fayda var. İşte Çapa Tıp Fakültesi'nden yapılan bilgilendirme notlarından bazıları:

ÇAPA TIP DERMOTOLOJİ BÖLÜMÜ RANDEVU ALMAK İSTEYENLER

Çapa Tıp Fakültesi Dermatoloji Hastalığı Özel Dal Poliklinikleri aşağıda verilen hastalıklara bakmaktadır;

Büllü Hastalığı Polikliniği: Pemfigus ve pemfigoid gibi tanısı konulmuş hastalarımız Dermatoloji Büllü Hastalığı Polikliniğine başvurabilir.

Mikozis Fungoides Hastalığı Polikliniği: Deri Lenfomaları

Nevus Polikliniği: Vücut Benleri

Psöriyazis Polikliniği: Sedef Hastalığı

Tanısı konmamış hastalar “Dermatoloji Hastalığı” polikliniklerinden randevu almalıdırlar.

ÇAPA TIP DAHİLİYE RANDEVU ALMAK İSTEYENLER

Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye (İç Hastalıkları) Polikliniği, hastalar randevu saatinden 15 dakika önce kayda müracaat etmeleri gerekmektedir. Randevu saatinden gelmeyen hastalar bütün hastalar kaydını yaptırdıktan sonra kayıt yaptırabililer. Daha erken saat için yapılan başvurular yoğunluk durumuna göre değerlendirilecektir. Sonuçlar öğleden sonra görülecektir.

"Allerji, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Fizyopatoloji, Gastroenterohepatoloji, Geriatri, Hematoloji, Nefreloji, Romatoloji, Tıbbi Genetik, Tıbbi Onkoloji" İç Hastalıkları Anabilim dalının alt Bilim Dallarıdır, anabilim dalında muayene olan hastalar bu bölümlere yönlendirilmektedir.

ÇAPA TIP GÖZ İÇİN RANDEVU ALMAK İSTEYENLER

Çapa Tıp Göz Hastalıkları Polikliniği, "Refraktif Cerrahi, Okuloplasti Kontakt Lens, Kornea, Retina, Katarakt, Glokom, Uvea, Şaşılık, Tümör – Travma" departmanları göz bölümünde olup sistemden randevu verilmemekte, Göz Hastalıkları Anabilim Dalında muayene olan hastalar bu departmanlara yönlendirilmektedir.

ÇAPA TIP ÇOCUK PSİKİYATRİ VE FİZİK TEDAVİ RANDEVU İÇİN

Çocuk Psikiyatri ve Fizik Tedavi, polikliniklerimiz Beyazıt’ta (Vezneciler Yerleşkesinde) Esnaf Hastanesi içinde hizmet vermektedir.

ÇAPA TIP PEDİATRİ İÇİN RANDEVU ALMAK İSTEYENLER

Genel Çocuk Polikliniği, Beslenme ve Metebolizma, Büyüme Gelişme ve Pediatrik Endokrinoloji, Çocuk Gastro - Hepatoloji ve Beslenme, Çocuk Göğüs Hastalıkları, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Romatolojisi, Ergen Sağlığı, Neonatoloji, Pediatrik Allerji, Pediatrik Genetik Hastalıkları, Pediatrik İnfeksiyon Hastalıkları, Pediatrik Kardiyoloji, Pediatrik Nefroloji, Pediatrik Onkoloji ve Hematoloji, Sosyal Pediatri” Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalının alt Bilim Dallarıdır, anabilimdalında muayene olan hastalar bu bölümlere yönlendirilmektedir.

ÇAPA TIP AİLE HEKİMLİĞİNDE VERİLEN HİZMETLER

Sağlığın korunması, hastalıkların önlenmesi için risk değerlendirmesi ve taramalar, Periyodik muayene, Sağlık sorunlarının ilk değerlendirmesi, tetkik ve tedavi, İlaç kullanım raporlarının çıkartılması ve yenilenmesi (Bizzat başvuru), Raporlu ilaçların reçete edilmesi (Bizzat başvuru)

ÇAPA TIP KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM İÇİN RANDEVU

Kadın Hastalıkları ve Doğum Poliklinikleri içinde bulunan Spesifik Polikliniklerimizin hangi hastalıklara baktıkları:

Kronik Pelvik Ağrı Polikliniği: 6 aydan daha fazla süren bel ve kasık ağrıları.

ÇAPA TIP BEYİN CERRAHİ İÇİN RANDEVU ALACAKLAR

Nöroşirürji Polikliniği (Beyin Cerrahisi Polikliniği) Muayene randevusu için pazartesi ve çarşamba günleri sabah 09.00 – 10.00 arası polikliniğe başvurmanız gerekmektedir. (Randevu Sistemimiz bu bölüme randevu vermemektedir)

ÇAPA TIP ÇOCUK CERRAHİSİ İÇİN RANDEVU ALACAKLAR

Çocuk Cerrahisi Kliniği hafta içi her gün 12.00’a kadar  “Randevusuz” hasta kabul etmektedir.

Akupunktur Uygulama Merkezi Hakkında Ayrıntılı Bilgi için Tıklayınız.

İç Hastalıkları, İmmünoloji ve Alerjik Hastalıklar Bilim Dalı Ürtiker Polikliniği

ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDE BULUNAN BÖLÜMLER

Aile Hekimliği Polikliniği

Beyin Cerrahisi Polikliniği (Sadece 09:00 ile 10:00 arasında polikliniğe başvurarak randevu alınmaktadır )

Çocuk Cerrahisi Poliklinikleri

Çocuk Hastalıkları Poliklinikleri 

Çocuk Psikiyatri Poliklinikleri (Beyazıt’ta (Vezneciler Yerleşkesinde) Esnaf Hastanesinde hizmet vermektedir.)

Dahiliye Polikliniği 

Dermatoloji Polikliniği 

Enfeksiyon Hastalıkları Polikliniği

Fizik Tedavi Polikliniği (Beyazıt’ta (Vezneciler Yerleşkesinde) Esnaf Hastanesinde hizmet vermektedir.)

Genel Cerrahi Poliklinikleri

Göğüs Hastalıkları Polikliniği

Göz Hastalıkları Polikliniği

Hidroklimatoloji Polikliniği

Kadın Hastalıkları ve Doğum Poliklinikleri

Kalp ve Damar Cerrahisi Polikliniği 

Kulak Burun Boğaz Polikliniği 

Nöroloji Polikliniği

Ortopedi Polikliniği 

Plastik Cerrahi Polikliniği 

Psikiyatri Poliklinikleri (Perşembe Günleri Randevu alınmamaktadır.)

Su Altı Hekimliği Polikliniği (Perşembe Günleri Randevu alınmamaktadır.)

Üroloji Poliklinikleri 

Çapa randevusu konusunda yaşadığınız sıkıntıları yorum kısmına yazarak destek talebinde bulunabilirsiniz.


 

 

Yorumlar

Hayri Dūzyar Dr Ecem ŪSTŪNDAŞ
Hayri Dūzyar Dr Ecem ŪSTŪNDAŞ Göz poliklinikleri
Meryeem Çocuk gastroenteroloji randevu alamıyorum
Arzu Çapa tıp fakültesi ms bölümüne internetten hangi gün ve hangi saatte randevu açılıyor lütfen bilgi verirmisiniz
Serhat Gün Çocuk sağlığı hastalıkları bölümüne randrvu alamıyorum nasıl alabılırım yardımcı olabilirmisiniz