Avrupa ve Arabistan’dan Tekirdağ’a saç ektirmek için akın var

Avrupa ve Arabistan’dan saç ektirmek isteyenler Tekirdağ’a akın ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Avrupa ve Arabistan’dan Tekirdağ’a saç ektirmek için akın var

Avrupa ve Arabistan’dan saç ektirmek isteyenler Tekirdağ’a akın ediyor.

Trakya’ya profesyonel saç ekimini getiren isim olan Trakya Saç Ekim Sahibi ve Koordinatörü Mustafa Kurt, "İster kışın, isterseniz de yaz mevsiminin tam göbeğinde saç ekimi yapılır. Bu operasyon sonrasında, 2 ile 5 gün arasında hastanın çok soğuktan ve çok sıcaktan bere, şapka gibi benzeri aksesuarlarla kendini koruması yeterlidir. Kimse daha fazla saçlarının dökülmesini beklemesin" diye uyarıda bulunmayı da ihmal etmiyor. Mustafa Kurt, uzman ekibi ile Trakya’nın her yerinde kalıcı saç çözümleri üretirken, sadece Trakyalılara hizmet etmekle kalmıyor, saç ekimi için Tekirdağ’a gelen yabancı danışanlar yoluyla sağlık turizmi de hareketleniyor.

Saç Ekim Koordinatörü Mustafa Kurt, Trakya’da saç ekimi gerçekleştiren tek ekip olduklarını ifade ederek, “Trakya’da hizmet vermeye başladığımız günden bu yana danışanlarımız saç ekimi için büyük kentlere gitmek zorunda kalmıyorlar. Bize gelen hastalarımızı konum olarak ikametlerine çok yakın olduğumuz için rahatlıkla merkezimize çağırarak kontrollerini yapabiliyoruz. Ulaşım maliyetini ortadan kaldırıyor ve daha sağlıklı bir saç gelişimini de sağlamış oluyoruz. Bunun yanı sıra İstanbul’da da operasyonlar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Sağlık turizmine büyük katkı

Bunun dışında, Trakya dışından ve özellikle yurt dışından da çok sayıda kişinin Tekirdağ’a gelerek saç ekimi yaptırdığını kaydeden Kurt, özellikle Avrupa ve Arap yarımadası ülkelerinden yoğun bir talebin olduğunu belirterek, “Trakya dışından hatta ülke sınırlarının ötesinden de çok ciddi talep alıyoruz. Danışanlarımızı burada kabul ediyor, yakın otellerden birinde konaklamalarını temin ediyoruz. Birkaç günü Tekirdağ’da geçiren danışanlarımız sayesinde sağlık turizmine de önemli bir katkı yaptığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Yorumlar