BEM-BİR-SEN heyeti, üyeleriyle buluştu

BEM-BİR-SEN Van Şube Başkanlığı, Tuşba Belediyesindeki üyeleriyle bir araya geldi.Şişli Öğretmenevinde verilen birlik ve beraberlik yemeğine BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe,...

Google Haberlere Abone ol
BEM-BİR-SEN heyeti, üyeleriyle buluştu

BEM-BİR-SEN Van Şube Başkanlığı, Tuşba Belediyesindeki üyeleriyle bir araya geldi.

Şişli Öğretmenevinde verilen birlik ve beraberlik yemeğine BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Van Şube Başkanı Harun Altın ve Tuşba Belediyesi personelleri katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, sendika olarak üyelerini enflasyona ezdirmemek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Üye sayısının çokluğu da göz önüne alındığında, bu yıl yapılan toplu iş sözleşmesi oranlarının iyi olduğunu ifade eden Sevinç, amaçlarının üyelerin kanunla belirlenen çalışma şartlarını koruma ve kollama görevlerini yerine getirirken, kamu ile çalışan arasında köprü görevi görmek olduğunu kaydetti.

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe de, toplumsal uzlaşıya ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde böyle güzel bir organizasyon tertip eden BEM-BİR-SEN Genel Merkezine ve Van Şube Başkanı Harun Altın’a teşekkür etti.

Toplantı, yapılan sohbet ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

Yorumlar