Uşak polisi uyuşturucu ile mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine ve sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonla 253 gram esrar maddesi, 597 adet Extacy Hap ele geçirildi.Uşak...

Google Haberlere Abone ol
Uşak polisi uyuşturucu ile mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine ve sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonla 253 gram esrar maddesi, 597 adet Extacy Hap ele geçirildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, S.A, D.T. ve E.T. isimli şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramada, 253 gram esrar maddesi, 597 adet Extacy Hap ele geçirildi.

Şüphelilerden D.T. ve E.T. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü’ nden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Uyuşturucu- Uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek Terörizme finans sağlayan, ekonomik ve haksız kazanç elde eden, Uyuşturucu kullanımını özendirmek ve uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir” dendi.

Yorumlar