Rüyada Su Görmek ne anlama gelir

Rüyada su görmek; genel itibariyle helal kazanç, iyi,hoş ve güzel bir hayat, mutluluk gibi birçok anlama yorumlanır. Ama rüyada su görmek çok çok farklı şekillerde gerçekleşebilir. Genel olarak bu rüyaları ve anlamlarını aşağıdaki şekillerde açıklayabilir

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Su Görmek ne anlama gelir

Rüyada su görmek; genel itibariyle helal kazanç, iyi,hoş ve güzel bir hayat, mutluluk gibi birçok anlama yorumlanır. Ama rüyada su görmek çok çok farklı şekillerde gerçekleşebilir. Genel olarak bu rüyaları ve anlamlarını aşağıdaki şekillerde açıklayabiliriz:

RÜYADA SU GÖRMEK, rüyaya göre farklılık gösterir

Rüyada berrak su görmek temiz ve huzurlu bir hayata, kişinin hayatının bulanıklıktan, yalandan uzak bir şekilde devam edeceğine işaret eder. Rüyada bulanık su görmek ise bunun tam tersi anlama sahiptir. Sıkıntı, hüzün, fitne, karmaşa, kaos gibi anlamlara gelir. Rüyasında bulanık bir suda yıkanıp çıktığını gören kimse yakında içinde bulunduğu hastalıktan veya sıkıntıdan kurtulacak demektir.

Rüyada suyu bir deniz, akarsu, nehir, çay, vs. olarak görmek ticarete, para kazanmaya işaret eder. Fakat denizin veya okyanusun fırtınalı olması bu bolluğun epey zorluklardan sonra elde edileceği anlamına gelir. Dalgalı bir denizde yüzerek, kayıkla, vs. rahatça ilerlediğini gören kişi maddi ve manevi açıdan ilerleyecek demektir. Tamamen durgun bir su görmek ise hastalık, sıkıntı, hapse düşme gibi anlamlara gelir.

Temiz bir suya atlamak çok yakın zamanda sevinçli bir haber alınacağı anlamına gelirken; bulanık suya atlamak sıkıntı yaratabilecek şekilde risk alındığı anlamına gelir.

Rüyada sıcak su içmek veya sıcak suda yıkanmak hüzne, hastalığa, sağlık sorunlarına işaret ederken; soğuk su içmek sağlıklı, dinç bir hayata ve zorluklarla mücadele etme gücüne işaret eder.

Rüyada tuzlu su görmek genelde iyi değildir. Rüyasında tuzlu su içen bir kişi yakında geçim sorunlarıyla karşı karşıya kalacak demektir. Rüyasında deniz suyu içen kişinin ise yönetimden veya üst makamlardan üzücü bir haber alacağı anlamına gelir.

Rüyada su istediğini görmek; kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulup rahata ermesi anlamına gelirken; dedikodu, yalancılık, fitnecilik gibi anlamlara da gelebilir. 

Rüyada kana kana su içmek güzel ve sağlam bir dini inanca; yaşanan sıkıntılardan sonra mutluluğa işaret eder. Rüyasında kendisine ikram edilen suyu içmek istemeyen kişinin ise dini-manevi yönünü gözden geçirmesi gereklidir.

Rüyada su üzerinde yürümek ciddi bir tehlikeye düşmeye işarettir.

Rüyada suyun üzerinde yüzünün yansıması görülmesi iyi arkadaşlıklara, dostluklara, aileye işaret eder.

Bekar birinin evinde su olduğunu veya bir bardaktan su içtiğini görmesi yakında evleneceği, evli birinin ise evinin bolluğa ve zenginliğe erişeceği anlamına gelir.

Rüyada çiçek suladığını görmek veya bir kaptan su döktüğünü görmek güzel Kur'an okumaya ve sevaba işarettir.

İbn-i Şirin'e göre rüyada su görmek; ferah bir hayattır. Berrak su hayatın güzelliğine işaret eder. Bulanık su ise gördüğü şekilde tabir olunur.

Yorumlar