Rüyada Şeftali Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şeftali görmek, istenen bir emele kavuşulacağı anlamına gelir. Rüyada şeftali yemek, bekar kişiler için zengin biriyle evlenmek ve çok parasının olacağına işarettir.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Şeftali Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şeftali görmek, istenen arzuya ulaşılacağı anlamına gelir. Rüyada büyük şeftali aldığını görmek para kazanacağına işarettir. Evli kişi rüyasında şeftali görürse huzurlu ve mutlu yaşayacağına işarettir. Rüyada görülen şeftalinin rengi eğer sarı ise çok yakın zaman da hasta olunacağına işarettir.

Rüyada şeftali yemek

Bekar kişiler için zengin biriyle evlenmek ve çok parasının olacağına işarettir. Rüyada tatlı şeftali yediğini gören kimse için isteğine kavuşacağına işarettir. Ekşi şeftali yediğini gören kimse için çok büyük korku yaşayacağına işarettir. Rüyada pembe renkli şeftali yediğini görmek eline büyük miktarda para geçeceğine işarettir.

Rüyada şeftali ağacı görmek

Rüyada şeftali ağacı görmek, rüya sahibinin zengin bir insan olacağına delalet eder. Rüyada şeftali ağacından şeftali topladığını gören kimse hasta birinin vefat edeceğine ve onun mirasına ortak olacağına işarettir.

Rüyada bir ağaçtan şeftali kopardığını görmek birinden çıkar elde edeceğine işarettir. Rüyada şeftaliyi ağaçta gören erkek bekar ve zengin bir kadınla evleneceğine işarettir.

Rüyada şeftali suyunu içtiğini görmek sağlık sorunları olan kişiler için iyileşeceğine,sıkıntı ve darda kalanlar için rahata kavuşacağına ve borcu olan kişi için de borcundan kurtulacağına işaret eder.
Rüyada şeftali reçeli görmek aile bireylerinin mutlu, mesut ve iyi geçineceğine işarettir.
Rüyada şeftaliyi çöpe atmak ya da bir başkasına vermek nişan veya sözün bozulacağına evli ise boşanacağına işarettir.
Rüyada şeftaliyi mevsimin de görmek yakın zaman içinde ferahlayacağına işarettir.

Yorumlar

Habibe poyraz Ruyamda olmus annemi bir ormanin icindeki bir evin arka duvarinda guneslenirken gordum.On taraflarda ise koprusu olan cok buyuk bir nehir vardi.Bu koprunun uzerine ise bir camasir ipi gerilmisti.Uzerine bu ipin annemin mi benimmi, i emin degilim bu konuda, camasirlari yorumlariniz icin simdiden cok 🙏🙏🙏 tesekkurler.Tum Anne,babalarin olmuslerin mekani cennet olsun.