Rüyada kağıt para görmek, para aldığını, verdiğini görmek neye delalettir?

Rüyada kağıt para görmek, para aldığını, para verdiğini veya parayla ilgili başka birşeyler görmek neye yorumlanır? Rüyada para görmek aslında çekilecek olan bazı sıkıntılar sonrasında rahata ermeye işaret edilmektedir.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada kağıt para görmek neye delalet eder?

Rüyada kağıt para görmek çekilecek olan bazı sıkıntılar sonrasında rahata ermeye işaret edilmektedir. Para kaybedilmediği sürece kişinin hayatında güzel değişiklikler olmaktadır, bu anlamda yorumlanmaktadır. Rüyada kağıt para görmek yalan sözlere, düşmanlığa, iki yüzlülüğe gibi kötü şeylere yorumlanır.  Bununla birlikte üzüntü ve kedere, rızkın azalmasına, darlığa, üzüntü veren söze, sıkıntı veren davranışa yorumlanmaktadır. Bunların haricinde 

Rüyada kağıt para görmek ya da para görmek dostlarla görüşmeye, sıkıntılardan sonra rahatlığa ulaşmaya, maddi imkanların yapılan işte devreye girmesine yorumlanmaktadır.

Rüyada kağıt para görmek veya para görmek zındıklığı ve küfre düşmeye de yorumlanabilmektedir. Rüyasında gümüş bir parayı yuttuğunu ve abdestini bozarken bunu çıkardığını gören kişi zındık olur. Aynı şekilde altın bir parayı yuttuğunu ve çıkardığını görmek de imandan sonra küfre düşmeye yorumlanır. Sarık içinde para görmek abdest bozulmasına, üzerinde kutsal ifadelerin yer aldığı para görmek ise şiir ve musikiyi Kur’an’dan önce görmeye yorumlanmaktadır. 

TOMARLA PARA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada para almak, tomarla para vermek iyi şansa ve zengin olmaya da yorumlanabilmektedir. Para bulmak kişinin şansının iyi olacağına ve o kişinin zengin olacağına, para kaybetmek ise kısa süreli bir üzüntü ve sıkıntıya yorumlanmaktadır. Rüyada kağıt para görmek ve saymak beklemedik şekilde başarılı olmaya yorumlanmaktadır. Gümüş para görmek güzel ve mutlu bir habere, bakır para güzel ve uğurlu bir işe, altın para görmek ise sıkıntılı söz, dedikodu ve kıskançlığa işaret edilmektedir.

Banknotlar halinde paraları aldığını görmek küçük sıkıntılardan sonra rahat etmeye ve çok mutlu olmaya yorumlanmaktadır. Bunların yanı sıra yine gümüş para kısmet olarak da yorumlanabilmektedir. Bozuk para da konuşma ve laf olarak yorumlanmaktadır.

Bu tür bir rüya yapmak istenilen bir işin tamamlanamayacağına yada çalışılan yerde bazı sebeplerden zarara uğramaya da yorumlanabilmektedir. Yolda giderken para bulmak ve bu parayı almak elden bir miktar para çıkmasına yorumlanır. Rüyada para görmek alçak söz ve şerre yorumlanmaktadır. 

PARA BASTIĞINI GÖRMEK

Rüyada kağıt para bastığını görmek gizli saklı bir işe girişmeye, yerde kağıt para bulmak kişinin tanıdığının hasta olmasına, kağıt para yırtmak önceden başlanılan ancak sonra pişmanlık duyulan bir işten vazgeçmeye, rüyada kağıt para saymak başarılı olmaya işaret edilmektedir. Rüyasında evindeki paraları sokağa attığını gören kişi sıkıntıdan kurtulmaktadır. Para bulan ya da bir şekilde sahip olan kişi ise sıkıntıya girer ve bir kişiyle kavga eder. Bu konuda başka yorumlar ise paranın fakirlik ve iflas anlamına gelmesidir. Başka bir yorumda ise bir kapta para görmek mala işaret edilmektedir.


 

Yorumlar