“Başkanla Çay Saati” projesine ilgi büyük

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli vatandaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in halkla içiçe olmayı ve onları dinlemeyi hedefleyen “Başkanla Çay Saati” projesi yoğun ilgi...

Google Haberlere Abone ol
“Başkanla Çay Saati” projesine ilgi büyük

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli vatandaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in halkla içiçe olmayı ve onları dinlemeyi hedefleyen “Başkanla Çay Saati” projesi yoğun ilgi görüyor. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Deprem Konutları’nda kadınlarla bir araya gelen Başkan Üzülmez, bütün talep ve istekleri dinledi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Göreve geldiğimiz zaman Kartepe’de kadın olmanın ayrıcalıklı olacağını söylemiştik. Bu hedefimizi yerine getirdiğimize inanıyorum. Burada samimi bir şekilde bir araya gelerek mahallemiz hakkında görüş alış-verişinde bulunmak için geldik. Samimi bir şekilde düşünce ve isteklerini almak için buradayız. Aileler huzurlu olduğu zaman toplum da huzurlu olmaktadır” dedi.

Evin hanımının huzursuz olması tüm aile bireylerine de yansımaktadır diyen Başkan Üzülmez, “Yeni ilçe olmamıza karşın kadınlarımıza yönelik bütün çalışmaları en kısa sürede yapmaya çalışıyoruz. Hizmetleri ayağınıza getiriyoruz. Tek amacımız sizi mutlu edip dua almaktır. Sizin oturduğunuz mahalle Anadolu’nun bir çok ilçesinden büyüktür. Sürekli büyüyen dinamik bir mahallede ikamet ediyorsunuz. Mahallemize önemli yatırımlar yaptık. En büyük parkı buraya yaptık. Şimdi buraya kafe ve restoran yapılacaktır” diye konuştu.

Kartepeli bayanlar Başkan Üzülmez’e elleriyle hazırladıkları ikramları çay ile birlikte sundular. Başkan Üzülmez’i mahallelerindeki çay saatinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen hanımlar, “Bu güzel bir proje başkanım hem daha sık görebiliyor hem de mahallemizle ilgili isteklerimizi birebir iletme imkanı bulabiliyoruz. Başkanımız bizi içtenlikle dinliyor ve çözüm üretiyor. Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar