Polis olmak isteyen gençlere ücretsiz eğitim

Mersin’in Silifke ilçesinde polis olmak isteyen gençlere ücretsiz eğitim veriliyor.Gençler, Eğitmen Antrenör Hamdi Seyran nezaretinde haftanın dört günü ikişer saat çalışıyor.Gençlere moral ziyaretinde bulunan Silifke Kaymakamı Şevket...

Google Haberlere Abone ol
Polis olmak isteyen gençlere ücretsiz eğitim

Mersin’in Silifke ilçesinde polis olmak isteyen gençlere ücretsiz eğitim veriliyor.

Gençler, Eğitmen Antrenör Hamdi Seyran nezaretinde haftanın dört günü ikişer saat çalışıyor.

Gençlere moral ziyaretinde bulunan Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, gençlere sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, gençlerle gurur duyduklarını belirterek, “İçişleri Bakanlığımız zaman zaman gerek fakülte mezunlarından, gerek lisans eğitimin tamamlamış, gerek ön lisans eğitimini tamamlamış gençlerimizden polis olmak üzere adaylar alıyor. Bu adaylarımızın da bazı süreçlerden geçmesi gerekiyor. Bu süreçlerden bir tanesi sağlıklı ve çevik olup olmadıklarını tespit etmeye yönelik spor aktiviteleri yaptırılıyor. Gençlerimizde bu sınavdan başarı elde etmesi için bu eğitime ihtiyaçları var. Belirli ilçelerde belirli yerlerde bir ücret karşılığında bu kursları alabiliyorlar. Ama Silifke ilçemizde Gençlik Spor Bakanlığımızın salonunda, Gençlik Spor Bakanlığımızın kadrolu antrenörleri ile imkan vererek eğitim ihtiyacını ücretsiz bir şekilde karşılıyoruz. Sadece Silifke’den değil çevre ilçelerden de bu kurslara yoğun ilgi var. Değerli öğrencilerimizden, çok çalışmalarını, kendilerini iyi yetiştirerek mezun olduklarında halkımıza bilgili, birikimli ve yetenekli polis memurları olarak hizmet vermelerini istiyoruz” dedi.

Yorumlar