Körfez’de ekipler yağ denetimlerini sıklaştırdı

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki restoran ve kafelerdeki atık yağların geri dönüşüme kazandırılması ve kanalizasyona dökülmemesi için yaptığı denetimleri sıklaştırdı.Körfez Belediyesi ekipleri, bitkisel atık yağ denetimleri ile...

Google Haberlere Abone ol
Körfez’de ekipler yağ denetimlerini sıklaştırdı

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki restoran ve kafelerdeki atık yağların geri dönüşüme kazandırılması ve kanalizasyona dökülmemesi için yaptığı denetimleri sıklaştırdı.

Körfez Belediyesi ekipleri, bitkisel atık yağ denetimleri ile işletmeciler bilinçlendirilerek, atık yağlar geri dönüşüme kazandırılıyor. Ekipler denetimler de eksik görünen noktalarda iş yeri sahiplerine eksiklerini gidermeleri noktasında süre verirken, onlara aynı zamanda da bilgilendirmelerde bulunuyor. Yarının büyüklerine temiz bir toplum bırakılması için çalışmalara bugünden başlanılması gerektiğini ve her geç kalınmış bir günün gelecekten çalınmış bir gün olduğunu vurgulayan yetkililer, “Ekiplerimiz denetimlerini yaparak, esnafımızın bilinçlenmesi için çaba sarf ediyor. Yarınlarımız için müdahale edilmeyen bir gün bile, gelecekten çalınmış bir gün demektir” dediler.

Yorumlar