Erdoğan, Rize'de vatandaşlara seslendi

Trabzon'da halka hitap eden Erdoğan, daha sonra helikopterle memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine geldi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, Rize'de vatandaşlara seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz'da sizlerin ortaya koyduğu tavır, sizlerin ortaya koyduğu duruş, Türkiye'de bu milletin F-16'lara, helikopterlerle saldıranlara, tanklara, toplara, silahlara karşı Allah'ın 'yeryüzündeki halifem' dediği insanın duruşunu gösterdi." dedi.

Trabzon'da halka hitap eden Erdoğan, daha sonra helikopterle memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu Merkez Camii önünde kendisini bekleyen vatandaşları eşi Emine Erdoğan ile aracından inerek selamladı.

Konuşmasına tüm hemşehrilerini selamlayarak başlayan ve Rize'de bugün toplu açılış töreni gerçekleştireceklerini belirten Erdoğan, "15 Temmuz'da sizlerin ortaya koyduğu tavır, sizlerin ortaya koyduğu duruş, Türkiye'de bu milletin F-16'lara, helikopterlerle saldıranlara, tanklara, toplara, silahlara karşı Allah'ın 'yeryüzündeki halifem' dediği insanın duruşunu gösterdi." ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMLE İFTİHAR EDİYORUM"

İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy'un "Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın." dizelerini okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millet gövdesini siper etti ve bu hayasız saldırıyı ne yaptı? Durdurdu. Ben bu milletimi alkışlıyorum, takdir ediyorum, tebrik ediyorum ve milletimle de iftihar ediyorum." diye konuştu.

Hemşehrilerine teşekkür eden Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi lojmanları ve Adli Tıp Merkezinin bir bölümünün inşasının sürdüğünü, bütün bunlarla Güneysu Deresi'nin ayrı bir güç kazanacağını sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak, bazılarıyla sohbet etti.

Yorumlar