Keşan TSO’dan “Canlar Üşümesin” kampanyasına destek

Edirne’nin Keşan ilçesinde Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) tarafından düzenlenen “Canlar Üşümesin” kampanyasına paydaş oldu.Konuyla ilgili olarak Keşan TSO Meclis Salonu’nda basın toplantısı...

Google Haberlere Abone ol
Keşan TSO’dan “Canlar Üşümesin” kampanyasına destek

Edirne’nin Keşan ilçesinde Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) tarafından düzenlenen “Canlar Üşümesin” kampanyasına paydaş oldu.

Konuyla ilgili olarak Keşan TSO Meclis Salonu’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, SARDOS topluluğu üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan SARDOS Sözcüsü Faruk Eker, “İhtiyaç sahibi vatandaşlar için kullanım fazlası eşyaları topluyoruz. Özellikle erkek çocuk grubunda ayakkabı dahil her türlü kışlık giyim eşyasına ihtiyaç olduğunu Keşan Belediyesi İkinci El Eşya Toplama Merkezinden öğrendik. Hedefimiz ihtiyaçların tamamını karşılaması. İmkanlarımız kısıtlı olduğundan daha geniş imkanlara sahip olan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nı paydaş olarak düşündük. Kampanya kapsamında 1 Kasım-1 Aralık 2017 tarihleri arasında eşya toplanacak. Eşyalar Keşan Belediyesi eski hizmet binası altında bulunan SARDOS bürosuna bırakılabilir” dedi.

Daha sonra söz alan Keşan TSO Başkanı Helvacıoğlu, “Bu kampanyaya Keşan TSO olarak gönüllü olduk. Oda olarak tüm üyelerimize sosyal medya ve toplu SMS ile duyurularımızı yapacağız. Bu konuda hızlı bir şekilde projeye katılım sağlayacağız. Kampanya çok anlamlı. Kullanım fazlası kıyafetlerimizi bağışlayabiliriz” şeklinde konuştu.

Yorumlar