Yıldırım'ın yaralıları ziyaretinde duygusal anlar

- Başbakan Yıldırım'ın Elazığ'da ziyaret ettiği yaralı kadının, "Biz şehadet şerbetini içeriz ama al bayrağı yere düşürmeyiz. Bunu böyle bilesiniz. Bomba yedim ama onların çoğundan daha delikanlıyım. Gözünüz arkada kalmasın" şeklindeki sözleri duygusal anlar yaşattı

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım'ın yaralıları ziyaretinde duygusal anlar

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın Elazığ'da ziyaret ettiği yaralı kadının, "Biz şehadet şerbetini içeriz ama al bayrağı yere düşürmeyiz. Bunu böyle bilesiniz. Bomba yedim ama onların çoğundan daha delikanlıyım. Gözünüz arkada kalmasın." sözleri duygusal anlar yaşattı.

Başbakanlık Basın Merkezi, Yıldırım'ın, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yönelik bombalı terör saldırısında yaralananları Fırat Üniversitesi Hastanesindeki ziyaretine ilişkin görüntülerini basın kuruluşlarıyla paylaştı.

Saldırıda yaralananlara "geçmiş olsun" dileklerini ileten Yıldırım, yaşlı bir yaralı yakınının, "Başbakanım, milletimiz sağ olsun, hazırım istediğiniz yere giderim, istediğiniz şekilde görev yaparım." sözleri üzerine "Sizde bu inanç, bu irade olduğu müddetçe bu alçaklar bize hiçbir şey yapamaz." dedi.

Kadın bir yaralının, "Biz şehadet şerbetini içeriz ama al bayrağı yere düşürmeyiz. Bunu böyle bilesiniz. Bomba yedim ama onların çoğundan daha delikanlıyım. Gözünüz arkada kalmasın." sözleri Başbakan Yıldırım ve yanındakileri duygulandırdı.

Yaralı bir polis memuru da olayın hemen ardından Elazığ'a gelen Yıldırım'a teşekkür ederek, "Minnettarız size. Geldiniz ve bizi gördünüz. Onları güldürmeyeceğiz hiçbir zaman. Şimdi hemen kalkıp görevimin başına giderim." ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım, yaralıların durumuna ilişkin hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyarette, Yıldırım'a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ da eşlik etti.

Yorumlar