Yıldırım'dan terör saldırısında yaralananlara ziyaret

- Başbakan Yıldırım: "Elazığlıları, Gakkoşları böyle kararlı gördükten sonra benim, ülkemin ve milletimin geleceğine olan inancım bin kat daha arttı. İyi ki varsınız"

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım'dan terör saldırısında yaralananlara ziyaret

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, "Elazığlıları, Gakkoşları böyle kararlı gördükten sonra benim, ülkemin ve milletimin geleceğine olan inancım bin kat daha arttı. İyi ki varsınız." dedi.

Başbakan Yıldırım, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yönelik bombalı terör saldırısında yaralananları, tedavi gördükleri Fırat Üniversitesi Hastanesinde ziyaret etti.

Basına kapalı gerçekleşen yaklaşık 50 dakikalık ziyaretin ardından Yıldırım, çıkışta açıklamalarda bulundu.

Yaralılar için tıbbın verdiği her türlü imkanın kullanıldığını belirten Yıldırım, "Hastalarımızın, sivil vatandaşlarımızın, polislerimizin durumu iyi Allah'a şükür. Hayati tehlikeleri yok. Bu, bizim için en büyük tesellidir. Ama şunu bilmenizi isteriz, dökülen hiçbir kanın hesabı yerde kalmayacak. Elazığlıları, Gakkoşları böyle kararlı gördükten sonra benim, ülkemin ve milletimin geleceğine olan inancım bin kat daha arttı. İyi ki varsınız. Allah sizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Vatandaşların, "Vatan hainlerine idam istiyoruz" talebi üzerine Yıldırım, "Hiç merak etmeyin milletimizin gösterdiği yolda yürümek bizim boynumuzun borcu. Millet konuşunca herkes susar. 15 Temmuz bunun en güzel örneğidir. Dosta düşmana gösterdiniz." diye konuştu.

Daha sonra Elazığ Valiliğini ziyaret eden Yıldırım, Vali Murat Zorluoğlu'ndan saldırıya ilişkin bilgi aldı. Yıldırım'ın valilik ziyareti basına kapalı gerçekleşti.

Yorumlar