Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

- "Biz söz verince sözünü tutan, sözün eri bir hükümetiz. Biz verdiğimiz sözü yaparız" - "2019 seçimlerine yönelik, teşkilatımız tatile gitmiyor, köy köy dolaşıyor. Şu sıralar yapılan çalışmalar seçim zamanlarında yapılan çalışmalardan daha tesirlidir. Belki 20-30 kat daha fazla tesiri vardır"

Google Haberlere Abone ol
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

ADIYAMAN (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz söz verince sözünü tutan, sözün eri bir hükümetiz. Biz verdiğimiz sözü yaparız." dedi.

Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Partililerle bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu aktaran Eroğlu, "Adıyaman'a güzel müjdelerle geldik. Biz söz verince sözünü tutan, sözün eri bir hükümetiz. Biz verdiğimiz sözü yaparız. Burada yaptığımız çalışmalar bunun örneğidir." ifadesini kullandı.

Eroğlu, partililere teşekkür etmek için geldiğini vurgulayarak, "Adıyaman'da teşkilatımız çok güzel çalışıyor. Hatta en güçlü desteği veren illerden birisi Adıyaman'dır. Bugün Türkiye'de istikrar varsa bunu sizlere borçluyuz. Ben de fahri hemşehriniz olarak gurur duydum. Buraya sayın Cumhurbaşkanımızın selamıyla geldim. Sizlere selamı var. Geçen sefer söz verdiğimiz 8 tesisin temelini atacağız." diye konuştu.

Adıyaman'da özellikle orman teşkilatını, kırsal kalkınmasının lokomotifi yapma kararı aldıklarını bildiren Veysel Eroğlu, şunları kaydetti:

"2019 seçimlerine yönelik, teşkilatımız tatile gitmiyor, köy köy dolaşıyor. Şu sıralar yapılan çalışmalar seçim zamanlarında yapılan çalışmalardan daha tesirlidir. Belki 20-30 kat daha fazla tesiri vardır. Seçim zamanında millet, 'oy istemeye geldi' diyor. Ancak şu anda vatandaşı kucaklayacağız. 2019 yılında yapılacak belediye seçimlerinde büyük bir destan yazmalıyız. Akabinde artık yüzde 35'lerle iktidar olunmuyor. Yeni sistemde yüzde 50 artı bir oyla iktidar olmak mümkün. Sizler buna hazırsınız. İnşallah en fazla oy alan il olacaksınız. Sizlerden böyle bir sonuç bekliyoruz."

Eroğlu'na, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat ile AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez de eşlik etti.

Eroğlu, Adıyaman Belediyesini de ziyaret etti.



Yorumlar