MHP'nin milletvekili adayları belli oldu - MHP 27. dönem milletvekili adayları - 24 Haziran seçimleri

MHP 24 Haziran 2018 milletvekili aday listesi yayınlandı.MHP 27. dönem milletvekili adayları bugün duyurulurken MHP adayları isimleri de belli oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 27'nci Dönem milletvekili aday listesinde memleketi Osmaniye'den 1'inci sırada yer aldı. İşte MHP 24 Haziran 2018 milletvekili aday listesi

Google Haberlere Abone ol
MHP'nin milletvekili adayları belli oldu - MHP 27. dönem milletvekili adayları - 24 Haziran seçimleri

MHP 24 Haziran 2018 milletvekili aday listesi yayınlandı.MHP 27. dönem milletvekili adayları bugün duyurulurken MHP adayları isimleri de belli oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 27'nci Dönem milletvekili aday listesinde memleketi Osmaniye'den 1'inci sırada yer aldı.  İşte MHP 24 Haziran 2018 milletvekili aday listesi

Listede, Ankara 1'inci Bölge 1'inci sırada Mevlüt Karakaya, 2'nci sırada Zühal Topçu ve 3'üncü sırada Eyüp Yıldız aday gösterildi. Ankara 2'nci Bölge 1'inci sıradaki Sadir Durmaz'ı Nevin Taşlıçay ve Abdullah Ağar takip etti. Ankara 3'üncü Bölge 1'inci sırada yer alan Yaşar Yıldırım'ı ise Erkan Haberal ve Fatih Çetinkaya izledi.

İstanbul'da listenin ilk 3 sıralarında; 1'inci Bölge'de Edip Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter ve Mehmet Bülent Karataş, 2'nci Bölge'de Celal Adan, Cemal Çetin ve Nur Tuğba Aktay, 3'üncü Bölge'de ise Feti Yıldız, İsmail Faruk Aksu ve Arzu Erdem bulunuyor.

İzmir'de ilk 3 sıralarda; 1'inci Bölge'den Hasan Kalyoncu, Selahattin Şahin ve Cihan Aslan, 2'nci Bölge'den ise Tamer Osmanağaoğlu, Abdulkadir Bektaş ve Yalçın Koçyiğit aday gösterildi.

Yorumlar