Meral Akşener esnaftan ilgi görmeyince 'korkuyorlar' dedi

Kütahya'da esnaf ziyareti sırasında beklediği ilgili görmeyen Meral Akşener, esnafın kendisine ilgi göstermemesinin 'maliyecilerden' korkularıyla ilgili olduğunu ileri sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener esnaftan ilgi görmeyince 'korkuyorlar' dedi

Sonhaberler | Haber Merkezi

Kütahya'da esnaf ziyaretinden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Meral Akşener, esnaftan beklediği ilgiyi görmeyince çeşitli iddialarda bulundu. Akşener, esnafın ilgisizliğinin 'maliyeci korkusu'ndan kaynaklandığını ileri sürdü.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener bir işyeri ziyaretinde, "Gerçek siyasi rekabet başlıyor, başlattık. Bak göreceksiniz bize yarayacak. Herkes cici cici yapacak size. 25 il oluyor şu anda. Dikkat ederseniz herkes gezmeye başladı" diye konuştu.

Akşener, kendisiyle konuşan esnafların endişe taşıdıklarını iddia ederek, "Maliye mi gelir dükkanıma? Bu daha vahim bir korku şimdi. Hani Meral Akşener ile konuşmak anlıyorum onu da ama basının huzurunda konuştuğun zaman acaba maliye mi gelir? Zaten el kadar dükkanlar. Bu da çok yanlış" dedi.

Akşener bir partilinin "Başkanım kıracağız inşallah o korkuları" sözleri üzerine "Şimdi şöyle; korktuğunuz zaman korkutursunuz. Karşılıklı bir psikolojik davranış bu. Siz ne kadar korkuyorsanız karşısındakini o kadar çok korkutmaya çalışırsınız. Sonuç itibarıyla bu böyle gider gider gelir ama bir süre sonra karşınızda sizden korkan insanlardan bir kişisi bile 'Korkmuyorum lan' dediği  gün iş biter" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

hakan elbette herkes korkuyor adamlar parasini odedikleri otellerden bile kovuluyorlar. Il binasi acmak icin yer bulamiyorlar. Kim Turkiye`de hala adalet oldugunu soylerse bilin ki o bir akkoyundur.