Malkara’ya fakülte ve fen lisesi yapılması isteği

AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Malkara’da fakülte ve bir fen lisesi olması gerektiğini ifade ederek, gerekli girişimlerin yapılacağını söyledi.Parti binasındaki bir toplantıda açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Malkara’ya fakülte ve fen lisesi yapılması isteği

AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Malkara’da fakülte ve bir fen lisesi olması gerektiğini ifade ederek, gerekli girişimlerin yapılacağını söyledi.

Parti binasındaki bir toplantıda açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, en büyük hayallerinin Malkara ilçesine fakülte ve fen lisesi kazandırmak olduğunu ifade etti. Şentürk, “Malkara’ya bir tane fen lisesi ve fakülte getirmek bizim en büyük hayalimiz. Okul çeşitliliği açısından 2 tane Anadolu Lisesinden birinin kesinlikle yatılı olmak üzere Fen Lisesi olması gerektiğini düşünüyoruz. Bununla ilgili bir projemiz var ve çalışmalarımız da bu şekilde. Büyük ihtimalle de bu yıl sonunda kitapçıkların tercih kısmında Malkara Fen Lisesi ismi yer alacak. Ayrıca, Sinanpaşa merası mevkine bir fakülte kurulmasını düşünüyoruz. Bu bir veterinerlik fakültesi olabilir. Çünkü ilçemizde olması gerektiği düşünülen bir bölüm. Kesinlikle üzerinde çalışma yapılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar