Kılıçdaroğlu, turizmcilerle bir araya gelecek

- Partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra Antalya'ya giderek başta turizmciler olmak üzere, iş dünyası temsilcileri ve sanayicilerle buluşacak

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, turizmcilerle bir araya gelecek

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, turizmciler, iş dünyasının temsilcileri ve sanayicilerle bir araya gelmek üzere, bu akşam Antalya'ya gidecek.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Kılıçdaroğlu, bugün partisinin Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) başkanlık ettikten sonra. havayoluyla Antalya'ya geçecek.

Antalya'daki kanaat önderleriyle akşam yemeğinde buluşması beklenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yarın da ilk olarak Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TÜROFED) genel kuruluna katılacak.

Sanayicilerle öğle yemeğinde bir araya gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda, iş dünyası, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir toplantı yapacak.

Kemal Kılıçdaroğlu, ziyareti kapsamında aynı gün Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ANSİAD) "Akdeniz Toplantıları"na da katılacak.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya programının tamamlanmasının ardından, gece geç saatlerde İstanbul'a hareket edecek.


Yorumlar