'Her şeyi bize teslim etsinler ittifaka evet deriz'

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, AK Parti'nin her konuda kendi dediklerini yapması, her şeyi kendilerine teslim etmesi halinde ittifaka 'evet' diyeceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Her şeyi bize teslim etsinler ittifaka evet deriz'

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İttifakta olmasını arzu ettiğimiz partiler kendilerine başka bir yol arkadaşı seçiyorsa onlara da 'Güle güle' demekten başka bir şey elimizden gelmez" açıklamasıyla ilgili olarak "Biz de kırgınız. Bu seçimler 50 artı 1'i gerektiriyor. Güvende hissetmiyorlar kendilerini. Bizim gibi o ittifaka güç katacak birini istiyorlar. Ama bizim problemlerimiz büyük" dedi.

Karamollaoğlu, "Bahsettiğiniz ilkeler 2019'a kadar hayata geçecek ilkeler değil. Yine de olmaz mısınız ittifakta?" şeklindeki bir soru üzerine ise, "İktidarın bu noktada bazı adımları attığına şahit olmak gerekir. Her şey bizim dediğimiz tarzda değişitirilirse. Bu demektir ki bize teslim edilirse biz 'Evet' deriz. Bize teslim edeceklerini de zannetmiyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar

ihsan alanda kaçanmı temel asıl sen herşeyinle akp ye teslim ol densiz
Hamza Kose Ya he he, sana herseyi teslim ederler uykunda.