Gaziantep'teki terör saldırısında yeni gelişme

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: - "Birlik ve beraberlik içinde oyunları bozarız. Türkiye, 15 Temmuz'dan itibaren birlik ve beraberlik düşüncesiyle kendisine yöneltilen saldırıları bertaraf etmede büyük bir destan yazmıştır. Hala bu mücadeleyi vermeye devam ediyor" - "Millet olarak oyuna gelmememiz lazım. Onların ekmeğine yağ sürecek tutum ve davranışlardan kaçınmalıyız. Birlik ve beraberliğe yöneltilen bu saldırıyı bertaraf etmemiz gerekiyor. Bunun için en temel güç milletin beraberlik duygusunun ürettiği güçtür"

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep'teki terör saldırısında yeni gelişme

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "Birlik ve beraberlik içinde oyunları bozarız. Türkiye, 15 Temmuz'dan itibaren birlik ve beraberlik düşüncesiyle kendisine yöneltilen saldırıları bertaraf etmede büyük bir destan yazmıştır. Hala bu mücadeleyi vermeye devam ediyor." dedi.

Eker, AK Parti Genel Merkezi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, düğünlerin ve düğünle ilişkili etkinliklerin insanların duygu yönünden hassas dönemleri olduğunu, son günlerde bu tür düğünlerin içinde veya yakınlarında vahşi saldırılar yapıldığını söyledi.

Gaziantep'teki insanlık dışı saldırıyı tasvir etmek için söylenecek söz olmadığını belirten Eker, şöyle devam etti:

"İster PKK, ister DAEŞ, ister FETÖ eliyle olsun sonuçta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına dönük kanlı ve vahşi bir eylem. Bunların hepsini biz aynı şekilde telin ediyoruz. Nefretle karşılıyoruz ve bunlarla mücadele devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde oyunları bozarız. Türkiye, 15 Temmuz'dan itibaren birlik ve beraberlik düşüncesiyle kendisine yöneltilen saldırıları bertaraf etmede büyük bir destan yazmıştır. Hala bu mücadeleyi vermeye devam ediyor."

- "Millet olarak oyuna gelmememiz lazım"

Mehdi Eker, Türkiye'nin birçok hesap ve planın döndüğü bir coğrafyada olduğunu, bunun farkında olarak bu bölgede yaşayan maşaların hain ellerini ve kollarını milletçe kıracaklarını, güzel bir geleceği birlikte inşa edeceklerini ifade etti.

Terör örgütlerinin bugünlerde toplumda kargaşanın hakim olmasını istediğini vurgulayan Eker, şunları aktardı:

"Elazığ, Van ve Diyarbakır'da terör örgütünün yaptığı eylemler ortada. Millet olarak oyuna gelmememiz lazım. Onların ekmeğine yağ sürecek tutum ve davranışlardan kaçınmalıyız. Birlik ve beraberliğe yöneltilen bu saldırıyı bertaraf etmemiz gerekiyor. Bunun için en temel güç, milletin beraberlik duygusunun ürettiği güçtür. Buna zarar verecek her türlü girişimi, eylemi doğru bulmuyorum."

Eker, terör örgütlerinin Türkiye'de kargaşa çıkararak kitleleri karşı karşıya getirmek istediğini ancak hainlerin tuzaklarının boşa çıkacağını kaydetti.

Yorumlar