Erdoğan: Batı 24 Haziran'a bakıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği "Büyük İstanbul Mitingi"nde halka hitap ediyor. Konuşmasına "Aşkım, sevdam, yarim, yoldaşım, sırdaşım İstanbul" diye başlayan Erdoğan, "Batı 24 Haziran'a bakıyor. Neyi bekliyor Batı, 'Acaba Erdoğan nasıl çökecek?' Batı'ya da gerekli dersi vermeye hazır mıyız?"ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Batı 24 Haziran'a bakıyor

AK Parti tarafından Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi"ne yoğun katılım yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting alanında hitap etti: "Aşkım, sevdam, yarim, yoldaşım, sırdaşım, sığınağım kardeşim, kaderdaşım, yoldaşım İstanbul... Sade bir semtini sevmenin bile bir ömre bedel olduğu İstanbul...

Bugün yine muhteşemsin İstanbul, bugün yine destan yazıyorsun İstanbul, bugün yine güç ve cesaret veriyorsun İstanbul.

Ben inanıyorum, İstanbul'da bu iş bitmiş, İstanbul Allah'ın izniyle kararını vermiş. 24 Haziran demokrasi bayramımız şimdiden hayırlı olsun.

Bugün babalar günü. Anneler babalar hepsi burada maşallah. Babaları şehit olduğu için bugünü buruk geçirenlere diyorum ki, sizin 81 milyon manevi babanız var.

Böyle bir günde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz. 6 günümüz var. Buradan, bu muhteşem meydandan, İstanbul'un tüm ilçe ve mahallelerindeki kardeşlerimize en kalbi sevgilerimi yolluyorum. Bayramınızı tekrar tekrar tebrik ediyorum. Ramazan bayramınızın verdiği aşkla inşallah 6 günü başarılı bir şekilde sürdüreceğiz. Sonra Rabbimize diyorum ki, inşallah cumhurbaşkanlığı sistemini bizlerle, AK Parti ile güçlendir.

Rabbimden bize, 24 Haziran akşamı bir bayram daha yaşatmasını niyaz ediyorum.

İstanbul, merkez-i buldandır. Yani dünyanın merkezidir. İstanbul'a hizmet, sadece Türkiye'ye değil, dünyaya hizmettir.

Ümraniye çöplüğü patladı mı? 39 kardeşimiz orada öldü. Kim vardı o zaman? CHP vardı. CHP bu. CHP'nin olduğu yerde çöplük var, pislik var, susuzluk var. Türkiye'de 6 ilimizde doğalgaz vardı. Biz geldik, 79 vilayetimizde doğalgaz var.

Biz bunu sağladık. AK Parti mutluluktur, huzurdur.

Haliç'i bilmeyeniniz var mı? Haliç'in yanından geçmek mümkün müydü? Ben orada doğdum büyüdüm, iyi bilirim. Haliç'in içi pislikten geçilmiyordu. Biz geldik. Dünya ile görüşerek, Türkiye'de özel firmalarla bu konuları görüşerek Haliç'teki bütün o çamuru taş ocağına naklettik. Şu anda Vialand denilen alan var ya, işte orayı doldurduk. O hale getirdik. Temizledikten sonra, biz Boğaz'ı Haliç'e bağladık.

İstanbul'a itibarını biz yeniden kazandırdık.

Habitat'ı bir sor, soruştur. Habitat-2 toplantısında sonuç bildirgesine bir şey kaydedildi. Neydi biliyor musunuz? "Dünyanın en temiz şehri İstanbul"

Bay Muharrem, yolsuzluklardan bahsediyorsun. Haddini bil. Biz İstanbul'u borçla devraldık. Sen bizim yatırımlarımızı görmüyor musun? Kör müsün?

16 yılda İstanbul'a toplam 236 katrilyon liralık yatırım yaptık.

Bunlar nasıl yalan söylüyor? Şöyle soydular, böyle soydular. Bu nasıl hayasızlıktır?

Ülkemizin birçok şehrinde tematik müzeler kuruyoruz. Meşhur Rami kışlasını 7 milyon kitaplı kütüphaneye dönüştürüyoruz.

Yaslı ada vardı ya, o yaslı adayı biz Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na çeviriyoruz. Ey Muharrem, siz tarihe kendinizi affettiremeyeceksiniz!

Haliç Tersanesi'ni bilim ve teknoloji merkezi yapıyoruz. Bu Avrupa'nın en büyüğü olacak.

452 trilyon lira maliyeti olan Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi projesini hayata geçiriyoruz. Yeni havalimanı personelinin sıkıntı yaşamaması için 10 bin konutluk yaşam alanı oluşturacağız.

'Muhtar bile olamaz' dediler. İşte benim milletim bu evladını muhtar olmanın da ötesine çıkardı, cumhurbaşkanı yaptı. Yapacağımız daha çok iş var. Yürüyeceğimiz çok yol var.

Putin 'Büyük devlet olmanın alameti farikası budur' dedi

Takmış kafayı bizim külliyeye. Zaten ustası da öyleydi. Gelmeyeceğim dedi sonra kuzu kuzu geldi. Bir hatıramı anlatacağım. Sayın Putin bir ziyaret yaptı. İlk gelişi. Bizim salonda kendisiyle konuşuyoruz şöyle bir süzdü her tarafını. Ayrılırken “büyük devlet olmanın alameti farikası budur” dedi.

Adalar'daki faytonlarda kullanılan atların ilgili vicdanları yaralayan görüntülere şahit oluyoruz. Adalar'daki atları özgürlüklerine kavuşturmak için bir çalışma yürütüyoruz.

Batı 24 Haziran'a bakıyor. Neyi bekliyor Batı, 'Acaba Erdoğan nasıl çökecek?' Batı'ya da gerekli dersi vermeye hazır mıyız?"

Muharrem İnce, Yalova'da dersane müdürlüğü yaparken, hukuksuz bir şekilde öğretmen çalıştırdığı için cezalar ödediğinden hiç bahsetmiyor.

17.30'da geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter ile 17.30'de miting alanına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik ediyor.

Mitingin gerçekleştirileceği alana konuşmaların yapılacağı dev bir platform kuruldu. "Büyük Türkiye Güçlü Lider İster" yazılarının yer aldığı platforma iki dev ekran yerleştirildi.

Ayrıca meydanın birçok yerine vatandaşların mitingi daha rahat takip etmeleri için dev ekranlar yerleştirildi, vinçlere hoparlörler takıldı. Alana "Büyük Türkiye Güçlü Lider İster" yazılı dev pankartla AK Parti ve Türk bayrakları da asıldı.

Saat 17.00'de başlayacak miting için vatandaşlar alana gelmeye başlarken, güvenlik noktalarından alana girenlere AK Parti ve Türk bayraklarının yanı sıra su ve yağmurluk dağıtılıyor.

Yorumlar

ihsan batı vatan hainlerini destekliyor illet ittifakını Erdoğan düşmanları rezil olur inşaAllah