"Dünya gözünü açmış Türkiye'deki seçime bakıyor"

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "24 Haziran seçimi sadece Türkiye için değil ümmet için de çok önemli. Yani bütün dünya gözünü açmış Türkiye'deki seçime bakıyor"

Google Haberlere Abone ol
"Dünya gözünü açmış Türkiye'deki seçime bakıyor"

ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "24 Haziran seçimi sadece Türkiye için değil ümmet için de çok önemli. Yani bütün dünya gözünü açmış Türkiye'deki seçime bakıyor." dedi.

Fakıbaba, Şanlıurfa'daki seçim çalışmaları kapsamında bir otelde buluştuğu avukatlara emekleri ve destekleri için teşekkür etti, hep beraber güzel bir aile olduklarını söyledi.

Avukatların demokrasi adına sandık güvenliğini ve seçimlerin başarılı bir şekilde geçmesini sağladıklarına değinen Fakıbaba, şunları kaydetti:

"İnşallah bu sefer de aynısını yapacağınıza inanıyorum. Tabii okullarda bitmiyor işler sonra adliyede başlıyor. Adliyedeki görevleriniz de çok önemli. Bu bağlamda 24 Haziran seçimi sadece Türkiye için değil ümmet için de çok önemli. Yani bütün dünya gözünü açmış Türkiye'deki seçime bakıyor. Batı da ilk etapta yeni sistemde cumhurbaşkanlığı sisteminde Recep Tayyip Erdoğan'ın seçileceğine inanıyor ama 'AK Parti'yi acaba muhalefete düşürebilir miyiz?' oyunu var. İnşallah sizlerin de oylarıyla bu oyunu bozacağınıza inanıyorum."

Toplantıya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da katıldı.

Yorumlar