Denizlerde yeni av sezonu başlıyor

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: - "Su ürünleri ile ilgili yatırımların yapılması, tesislerin oluşturulması ve daha çok gelir getirici hale getirmek için hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalı, balıkçılık sektörünü hakettiği konuma kavuşturmalıyız"

Google Haberlere Abone ol
Denizlerde yeni av sezonu başlıyor

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Su ürünleri ile ilgili yatırımların yapılması, tesislerin oluşturulması ve daha çok gelir getirici hale getirmek için hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalı, balıkçılık sektörünü hakettiği konuma kavuşturmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Torun, denizlerde yeni av sezonunun başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Balıkçılık sektörünün özellikle Karadeniz Bölgesi'nin ekonomik yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu ve ciddi ekonomik girdi sağladığını ifade eden Torun, tüm balıkçılara bol kazanç diledi.

Karadeniz Bölgesi'nin balıkçılığın ana yurdu olduğuna dikkati çeken Torun, hem balıkçılık sektörünün hem de balıkçılıkla uğraşan vatandaşların ciddi sorunlarının bulunduğuna işaret etti.

Torun, mesajında şunları kaydetti:

"Bu sektörü daha profesyonel anlamda hareketlendirmek gerekiyor. Su ürünleri ile ilgili yatırımların yapılması, tesislerin oluşturulması ve daha çok gelir getirici hale getirmek için hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalı, balıkçılık sektörünü hakettiği konuma kavuşturmalıyız."

Yorumlar