Deniz Baykal'dan kötü haber

CHP eski Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumu kötüye gidiyor. Doktoru tarafından yapılan açıklamada, Baykal'ın beynindeki kanama ve ödemin üst düzeyde seyrettiği belirtildi. Öte yandan başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP'li milletvekilleri Baykal'ın tedavi gördüğü hastaneye akın etti.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Baykal'dan kötü haber

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Ankara'da dün geçirdiği ani rahatsızlıktan sonra hastaneye kaldırılan Deniz Baykal'dan kötü haber geldi. Doktoru, üçüncü kez durumuna müdahale edilen Deniz Baykal'ın beynindeki ödem ile kanamanın en üst düzeyde seyrettiğini belirterek, hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi. 

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbiş, Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı son açıklamada, "Şu anda kendisine yine yoğun bakımda yoğun tedavi uygulanıyor. Solunum desteği sağlanıyor, beyin destekleri sağlanıyor. Bu süreç içinde kendisi tabii ki bilinci kapalı olarak uyuyor." dedi. 

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere çok sayıda milletvekili ve partili Baykal'ın tedavi gördüğü İbn-i Sina hastanesine akın etti. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN İKNİCİ ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Hekim arkadaşlar ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Bütün dualarımız Deniz Bey ile beraber." dedi.

Kılıçdaroğlu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne gelerek, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'ten bilgi aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 40 dakika kaldığı hastaneden çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hekim arkadaşlar ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Bütün dualarımız Deniz Bey ile beraber." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun hastanede olduğu sırada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da hastaneye gelerek, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

TBMM Genel Kurulunda, OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresinin görüşülmesinin ardından CHP'li yaklaşık 50 milletvekili de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesine geldi. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, nöbetleşe olarak hastaneye gelmeye devam edeceklerini söyledi.

CHP MİLLETVEKİLLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Milletvekili arkadaşlarımız, Sayın Baykal’ı hastanede hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor. Meclis çalışmalarını aksatmamak adına nöbetleşe olarak sürekli Sayın Baykal’ın ve ailesinin yanındayız” dedi.

Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesinde tedavisine devam edilen Deniz Baykal’ı CHP’li vekiller yalnız bırakmadı. Hastane önüne çok sayıda CHP’li milletvekili geldi. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal bugün üçüncü kez ameliyat oldu. Milletvekili arkadaşlarımız, Sayın Baykal’ı hastanede hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor. Meclis çalışmalarını aksatmamak adına nöbetleşe olarak sürekli Sayın Baykal’ın ve ailesinin yanındayız. Bir grup milletvekili olarak Sayın Baykal’ı yeniden ziyarete geldik. Şuanda Sayın Genel Başkanımız da yukarıda. Biraz sonra biz yaklaşık 50 milletvekili arkadaşımızla buradan ayrıldıktan sonra diğer arkadaşlarımız gece nöbetini devir alacak” dedi.

DEVLET BAHÇELİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İbn-i Sina Hastanesinde tedavisi süren Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli yayımladığı mesajda, “Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve tedavisi devam eden eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Sayın Deniz Baykal’a, ailesine ve CHP mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Yorumlar